Xbox Elite 2-kontrollern kommer snart att kunna anpassas via Xbox Design Lab

Xbox Elite Series 2 Core vit © Microsoft

I slutet av året kommer Xbox Elite Wireless Series 2 Controller att vara anpassningsbar i Xbox Design Lab. Men det är inte allt.

En ny, billigare modell finns också på menyn.

Trippel tillkännagivande kring Xbox Elite-kontroller

Läckan i augusti förra året var därför sann. Microsoft förberedde en ny vit version av sin Xbox Elite Wireless Series 2-kontroller. Men utöver detta nya utseende för den avancerade enheten är versionen som heter Core mer rimlig för plånboken.


När den klassiska svarta versionen kostar 179,99 euro kostar denna vita kontroller “bara” 129,99 euro. Det måste sägas att det inte åtföljs av något anpassningselement, till skillnad från den fullständiga versionen.

Det blir alltså nödvändigt att nöja sig i lådan med en USB-C-kabel och ett verktyg för att justera joysticks. Men, inte galet, Microsoft marknadsför också ett paket med utbytbara komponenter för 59,99 euro. Den inkluderar pinnar, paddlar och riktningskors som erbjuds med den svarta versionen, eller till och med en laddstation och en transportlåda.

Jämförande Xbox Series 2 © Microsoft

Allt finns att förbeställa för lansering den 21 september.

Äntligen, runt semesterperioden, kommer det äntligen att vara möjligt att anpassa en Xbox Elite Wireless Series 2-kontroller i Xbox Design Lab. En kort video visar att det kommer att vara möjligt att välja kontrollens huvudfärg och… det verkar vara allt för tillfället.

Källa: Microsoft

Relaterade Artiklar

Back to top button