Xbox Cloud Gaming och fjärrspel Kom till Xbox-appen för Windows 10

Xbox-app Windows 10

Från och med nu är det möjligt att ladda ner den nya Xbox-applikationen för Windows 10
.

En applikation som tillåter (bland annat) att spela dina favorit Xbox-spel på PC, tack vare molnets magi.

Läs också:
Shadow, den franska molndatorn, är tillbaka; 5 000 maskiner upplåsta, utrustade med GTX 1080

Xbox Cloud Gaming och Remote Play på Windows 10

Genom att ladda ner Xbox-appen för Windows 10 kan användare nu njuta av spelen som ingår i Xbox Game Pass direkt på sin PC. För att göra detta måste du självklart vara prenumerant på Xbox Game Pass Ultimate-tjänsten och ha en kompatibel kontroller.

Appen lägger också till nya funktioner, såsom information om status för din kontroller och ditt nätverk, integrationen av Game Barsociala alternativ…

Xbox Cloud Spelkonsoler Xbox © Microsoft / Xbox

Applikationen låter dig också dra nytta av Xbox Remote Play, som erbjuder möjligheten att spela titlar installerade på en Xbox Series X|S eller en Xbox One från din Windows 10-dator (ansluten till internet). Microsoft lovar en mer stabil och kompatibel Xbox Remote Play Full HD 1080p och 60 fps. Observera att funktionen Remote Play inte kräver ett Xbox Game Pass-abonnemang för att fungera.

Med dessa nya funktioner kan du nu spela dina favoritkonsoltitlar på ett brett utbud av datorer, även om du inte har de tekniska specifikationerna för att köra vissa PC-spel. “förklarar Microsoft.

Microsoft specificerar också att denna nya funktion inte på något sätt ersätter möjligheten att njuta av Xbox Cloud Gaming på en webbläsare, vilket har varit fallet under några månader.

Källa: Neowin

Relaterade Artiklar

Back to top button