World Tree in Plant vs Undead Vad är det och hur fungerar det?

Te världsträd i Plant Vs Undead är det nya “vattnings”-systemet som kommer att ha titeln för bönder och som kommer att ersätta en del av mekaniken som gjorde detta NFT-spel så underhållande och beroendeframkallande.

Enligt informationen från utvecklarna kommer World Tree att ersätta det som skulle vara systemet för dagliga uppdrag den där det var nödvändigt att vattna växterna, eftersom nu spelarna måste förenas för att vattna trädet.

Detta nya belöningssystem har dock sitt knep, eftersom ju fler spelare har vattnat världsträdet, desto bättre kommer priserna att erhållas och det är här systemet, enligt vår mening, har en brist, för efter tillkännagivandet Från Farm 2.5, många spelare drog sig ur spelet, tog bort PVU:er och investerade i andra med mindre drastiska förändringar.

Hur fungerar världsträdet i Plant vs Undead?

Enligt utvecklarens anteckningar kommer alla spelare på servern att behöva ge träd 20 vatten dagligen.

Varje belöning kommer att bero på vattnet som spelarna på servern ger till trädet, så ju fler spelare vatten, desto högre pris. När vattengränsen är nådd kan alla deltagare göra anspråk på belöningen.

Belöningar för att vattna världsträdet?

Tydligen kommer belöningen för att vattna trädet variera varje vecka och det blir det första som lovar mest vad gäller prispengar.

  • 1. Belöning 1: 10LE + 1 solrosplanta – Krav: 4 000 000 vatten
  • 2. Belöning 2: 15LE + 1 solrosgroddar – Krav: 6 000 000 Vatten
  • 3. Belöning 3: 25LE + 2 solrosgroddar – Krav: 9 000 000 Vatten
  • 4. Belöning 4: 1 låda solsken + 2 solrosgroddar – Behöver: 12 000 000 vatten
  • 5 Belöning 5: Alla växter vattnas automatiskt för nästa dag + 50LE + 4 solrosskott – Behöver: 15 000 000 vatten
Den kan vattnas på en gång

Vi får inte glömma att det nu inte kommer att vara nödvändigt att gå in då och då för att vattna World Tree, du kan helt enkelt vattna den maximala dagliga mängden och det är allt.

Efter den första veckan kommer alla solrosgroddar (som behövs för att få de dyrbara fröna) att tas bort från belöningarna och vi får bara LE.

Sammanfattningsvis kommer spelare att kunna “njuta” av världsträdet från den första veckan efter att det nya 2.5-gårdssystemet har implementerats, men dessa belöningar kommer inte helt att bero på dig, utan också på resten av människorna som är i din bevattningsgrupp.

Relaterade Artiklar

Back to top button