Wondershare PDFelement – den perfekta tjänsten för att redigera och kommentera PDF-filer

Wondershare PDFelement är en extremt intressant tjänst som försöker övervinna de svårigheter som en vanlig användare stöter på vid användningen av PDF-filer, vilket är just modifiering och vilka som helst anteckningar som ska läggas till när du läser dokumentet.

Liknande tal även angående delning av PDF-filoch eventuell ändring av ett team av användare, åtgärder omöjliga i normen, men tillåtna av Wondershare PDFelement. Service räknas vidare 2 miljoner av användare, och kan användas utan åtskillnad av skrivbordetfrån en webbläsare eller mobil, utan några särskilda skillnader.

Huvudfunktionerna, som förväntat, gå direkt till Fyll upp luckorna efter traditionella PDF-filer, vilket gör att användaren kan förändra PDF-filer eller för att infoga kommentarer i absolut enkelhet. Det som gör det speciellt är också förmågan att att dela dokumentet med en team av personer, som kommer att kunna ändra det i sin tur, eller skapa filer med förinställda teman, lägga till tabeller, rader, rutor där tecken lagligt dokumentet, allt utan att kräva koda eller behöva flytta mellan särskilt komplexa menyer (tack vare PDF-formulär).

Gränssnittet är inom räckhåll även den mest oerfarna användaren, en serie rullgardinsmenyer, med mycket tydliga förklaringar, garanterar snabb åtkomst till all information (inklusive att lägga till en bild, en del av en knapp, ändra bakgrundsfärg och liknande).

Wondershare PDFelement: hur man använder det och hur mycket det kostar

Den universella tillgängligheten som garanteras av Wondershare PDFelement tillåter användaren att börja skapa sitt eget dokument på skrivbordetfortsätt senare smartphoneoch avsluta den sedan via webbläsare. Mångsidighet är en av dess styrkor, något som obestridligen utökar användningsmöjligheterna och underlättar införandet av team fler människor.

De service kräver ett abonnemang fast årligen som varierar i förhållande till typen av användning, oavsett om det är (vi utgår dock från 89 euro per år), som slutar med a mycket starkt fokus på studenter. Med tanke på den nära förestående starten av läsåret har företaget funderat på att lansera Back To School-kampanjaktiv tills 30 september.

Genom att ansluta till den här länken kommer det att vara möjligt att berätta ditt humör genom att trycka på en och sedan dela den på sociala nätverk med hashtaggen #. Genom att följa stegen som beskrivs ovan har du rätt att delta i en slutlig extraktionsom du kan vinna mycket intressanta priser med (som gratis licens av en programvara).

Wondershare producerar många olika program, vars mål är att hjälpa studenter i att studera och lära, utgår vi från, går sedan vidare till, och många andra, upptäcker dem alla på länken som tidigare infogats.

Relaterade Artiklar

Back to top button