WiZ tillkännager två skrivbordslampor och nya Wi-Fi-armaturer för hela hemmet

Wiz Squire © Wiz

Tillverkaren, som nu ägs av Signify som är känd för Philips Hue, erbjuder även nya taklampor som passar varje rum.

Varumärket WiZ är mindre känt än Philips Hue och presenterar sig som ett alternativ till ledaren inom anslutna glödlampor genom att erbjuda produkter anslutna till Wi-Fi-nätverket eller Bluetooth och som inte kräver en extra anslutningsbrygga för att fungera.

Läs också:
Alexa kommer att tala högre än ståhej i rummet

Två nya anslutna lampor till sovrummet och kontoret

Till hösten har tillverkaren därför ett batteri av nya produkter att presentera, som börjar med sina två sammankopplade skrivbordslampor som heter Hero och Squire.

Den anslutna lampan Hero antar ett mycket klassiskt, väldigt runt format som redan kan hittas på belysningsmarknaden, oavsett om den är ansluten eller inte. Den kan programmeras att väcka dig på morgonen och gradvis stängas av på kvällen för att göra det lättare för dig att falla in i Morpheus armar. Taktil, den kan också styras med ett enkelt tryck och gå från en mer avkopplande atmosfär till ett starkare ljus på en sekund.

WiZ Hero © WiZ

Squire-lampan, å andra sidan, har en mer avfasad design som är idealisk för att ge dig en ljuskälla när du läser eller arbetar, men också för att belysa en enda del av rummet och ge ditt rum en mer original färgatmosfär.

Hero-lampan finns tillgänglig till ett pris av 49,99 euro. Squire finns till ett lite högre pris på 54,99 euro.

Läs också:
Amazon lanserar en Alexa-aktiverad smart tvålautomat, men varför?

WiZ vill på sikt koppla ihop alla lampor i huset i sin enda applikation

WiZ har också tänkt på den mer globala belysningen av vart och ett av rummen med två taklampor, inklusive WiZ SuperSlim Ceiling. Denna taklampa har en mycket slimmad design som anpassar sig perfekt till entréer eller korridorer. Ljuset kan automatiskt anpassa sig till tiden på dagen, ljusare under dagen och gradvis övergå till en varmare atmosfär allteftersom kvällen fortskrider. Den finns till ett pris mellan 53,99 och 63,99 euro beroende på vald effekt (14 eller 16 W).

WiZ Slimt Ceiling © WiZ

Taklampan Adria är en mer traditionell modell i sin design och anpassar sig, beroende på märke, till kök eller badrum. Återigen, glödlamporna inuti går från hårt dagsljus till varma, gulaktiga toner och har inte ett läge för att lägga till en specifik färg. Räkna 26,99 euro för att få ett exemplar.

WiZ Adria Ceiling © WiZ

WiZ erbjuder också, för summan av 19,99 euro, en ansluten kontakt som gör att du kan lägga till traditionella lampor till ditt nätverk av anslutna enheter.

Slutligen, när det gäller mjukvara, meddelar WiZ också att nästa Philips Smart LED-lampa kommer att vara kompatibla med dess ekosystem och styrbara från tillverkarens WiZ-applikation, vilket dock inte kommer att vara fallet med Philips Hue, som alltid kommer att klara sig själv. .

Källa: WiZ pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button