WindTre, återigen lågprispriser på sommaren: här är kampanjen med 100 Giga

WindTre erbjuder alla sina kunder ett mycket förmånligt pris för sommaren, som ett alternativ till Iliaden. Prenumeranter som bestämmer sig för att byta operatör och samtidigt byter till den orange leverantören kommer att ha möjlighet att prenumerera på kampanjen WindTre Stjärna +.

WindTre till Iliads utmaning med denna 100 Giga hastighet

Det garanterar det konsumtionströsklar något lägre än de som föreslås av Iliadens bostadspris, men inkluderar samtidigt också en lägre kostnad för den månatliga förnyelsen.

Prenumeranter som väljer Stjärna + de kommer att ha obegränsade samtal till alla fasta och mobila nummer, oändligt med SMS till alla och 100 Giga att surfa på internet med klassiska 4G-hastigheter. För användare tillkommer en prenumerationsavgift på 7,99 EUR varje månad.

I linje med tidigare WindTre-alternativ har denna kurs också några betingelser detaljer som ska respekteras. Alla intresserade användare måste till exempel tillhandahålla en extra kostnad värd 10 euro. Den extra engångströskeln kommer att vara nödvändig för aktivering av nätverket också för frigöringskostnaderna relaterade till SIM-kortet.

En annan faktor från allmänhetens sida är också viktig: den av portabilitet. WindTre-villkoren ger endast denna taxa för de som byter nätverk från en annan operatör. Den riktar sig därför uteslutande till TIM-, Vodafone- och Iliad-prenumeranter. Framtida abonnenter hos leverantören kan begära ytterligare information i en av de officiella butiker av WindTre på det nationella territoriet.

Relaterade Artiklar

Back to top button