WindowTop låter dig docka ett fönster ovanpå, göra det mörkt eller genomskinligt

Windows är i princip allt som hanterar och är värd för våra applikationer. Och att hantera dem blir ibland en tråkig uppgift. Medan du gör ett viktigt arbete kan du ha cirka 7-8 fönster öppna, och att ständigt växla mellan dem kan leda till förvirring. Vi kan inte fixa denna förvirring, men vi kan definitivt fixa situationen. WindowTop – gratis verktyg för Windows , som låter dig fästa ett öppet fönster ovanpå andra (fästa ett öppet fönster ovanpå andra). Du kan styra opaciteten, navigera i fönster, aktivera mörkt läge(Mörkt läge) och komprimera(krympa) öppna applikationer.

Hantera öppna fönster med WindowTop

Som namnet antyder, WindowTop låter dig fixa fönster ovanpå(stift fönster högst upp) andra öppna fönster. Men inte bara det, det tillåter dig hantera transparens(kontrollera genomskinligheten) och till och med klicka genom ett genomskinligt fönster. Det ger dig också ett alternativ för att minimera fönster och det kallas ” Srink “. Det finns en speciell mörkt läge(mörkt läge) om du använder din bärbara dator i mörker eller i svagt ljus.

Det jag gillade mest med WindowTop så det är en smidig integration i Windows OS(Windows OS). Du kanske inte ens märker det WindowTop installerat och kört tills du pekar på namnlisten. Du kommer att märka en liten nedåtpil, du kan klicka på den för att öppna verktygsfältet för funktioner. Här är alternativen som verktygsfältet har att erbjuda.

Styr opacitet

Om du aktiverar detta får du kontroll över fönstrets opacitet. Du kan justera den genom att flytta reglaget och ett brett utbud är tillgängligt. Du kan till och med markera rutan nedan för att aktivera genomklickning. Klick(Klick) kommer att göra det här fönstret bara till en synlig del av information, alla klick eller musåtgärder som görs kommer att skickas till de underliggande applikationerna. Denna funktion är användbar när du vill ange något från ett annat fönster som inte stöder kopiering, eller en bild.

WindowTop låter dig docka ett fönster ovanpå, göra det mörkt eller genomskinligt

Installera från ovan

Detta är en ganska grundläggande och huvudfunktion för detta verktyg. Om det är aktiverat kommer fönstret alltid att förbli överst (gör att ett fönster alltid ska vara överst) av andra fönster. Du kan till och med inkludera ” Set Top för flera fönster och allt kommer att fungera bra.

Krymp till skrivbordet

Detta är ett alternativ till att minimera fönster. Du kan krympa dem till en liten fyrkantig ruta och dra dem var som helst på skärmen. För att öppna den här appen, klicka bara på den fyrkantiga ikonen och du är klar. Krympa – en mycket användbar funktion för att rengöra din dator från öppna fönster.

Ställ in mörkt läge

Det här är en ganska cool funktion som kan ge natt/läsarläge till alla dina appar. Om du aktiverar den här inställningen ändras omedelbart färgschemat för det fönstret till en mörk inställning. Användningen av hög kontrast och mörka färger gör det lättare att läsa på bärbara och stationära skärmar. Den här funktionen är ett måste om du läser mycket på din dator.

WindowsTop låter dig docka ett fönster ovanpå, göra det mörkt eller genomskinligt

Dessa fyra funktioner är mycket användbara och kan hjälpa dig mycket. Förutom det kan du styra några andra saker med ikonen. WindowTop i aktivitetsfältet. Du kan aktivera i inställningarna automatisk start av WindowTop(starta WindowTop automatiskt) när du startar datorn. du kan också aktivera snabbtangenter(aktivera snabbtangenter) för att omedelbart aktivera/avaktivera inställningar. Dessutom kan du inaktivera verktygsfältet(avaktivera verktygsfältet) och använd verktyget fullt ut med snabbtangenter. Anpassningar är också tillgängliga för verktygsfältet.

Sammantaget är detta ett bra litet verktyg för din dator. Den kommer i både bärbara och installationsformat och är tillgänglig på olika sätt för 32-bitars och 64-bitars plattformar. Windows .

Klick här(här) för att ladda ner WindowTop . Detta är en nedladdning på 4,2 MB. Den finns som app. Microsoft Store samt klassiska skrivbordsprogram. WindowsTop kan användas gratis, men versionen Pro erbjuder några extra funktioner.(Proffs)

Windows är i princip allt som styr och innehåller våra applikationer. Och att hantera dem blir ibland en tråkig uppgift. Medan du gör ett viktigt arbete kan du öppna cirka 7-8 fönster och att ständigt växla mellan dem kan bli förvirrande. Vi kan inte eliminera denna förvirring, men vi kan säkert förbättra situationen. WindowTop är ett gratis verktyg för Windows som låter dig fästa ett öppet fönster ovanpå andra. Du kan kontrollera opacitet, genomklickningsfönster, aktivera mörkt läge och förminska de öppna programmen.

Hantera öppna fönster med WindowTop

fönstrets topp

Som namnet antyder låter WindowTop dig fäst fönster högst upp andra öppna fönster. Men inte bara det, det låter dig kontrollera transparensen och till och med klicka genom ett genomskinligt fönster. Det ger dig också ett alternativ till att minimera fönster och det kallas ‘Srink‘. Det finns en speciell mörkt läge om du använder din bärbara dator i mörker eller i svagt ljus.

Det jag gillade mest med WindowTop är den sömlösa integrationen i Windows OS. Du kanske inte ens märker att WindowTop är installerat och fungerar förrän du inte pekar på namnlisten. Du kommer att märka en liten nedåtpilknapp, du kan klicka på den för att öppna verktygsfältet med funktioner. Här är alternativen som verktygsfältet har att erbjuda.

Styr opacitet

Om du aktiverar detta får du kontroll över ett fönsters opacitet. Du kan justera den genom att flytta reglaget och ett brett utbud är tillgängligt. Du kan till och med markera kryssrutan nedan för att aktivera genomklickning. Genomklickning kommer att göra det fönstret till bara en synlig del av information, alla klick eller musåtgärder som görs kommer att överföras till de underliggande applikationerna. Den här funktionen är praktisk när du vill skriva något från ett annat fönster som inte stöder kopiering eller en bild kanske.

WindowTop låter dig fästa ett fönster ovanpå, göra det mörkt eller genomskinligt

Ställ på toppen

Detta är en ganska grundläggande och primär funktion i detta verktyg. Om du aktiverar det kommer ett fönster alltid att ligga ovanpå andra fönster. Du kan till och med aktivera “Set Top” på mer än ett fönster och det kommer att fungera helt bra.

Krympa till skrivbordet

Detta är ett alternativ till att minimera dina fönster. Du kan krympa dem till en liten fyrkantig ruta och dra den var som helst på skärmen. För att öppna det programmet klickar du bara på den fyrkantiga ikonen och du är klar. Shrink är en mycket användbar funktion för att rensa bort din dator från öppna fönster.

Ställ in mörkt läge

Det här är en ganska cool funktion som kan ge ett natt-/läsläge till alla dina applikationer. Om du aktiverar det ändras omedelbart färgschemat för det fönstret till en mörk inställning. Användningen av hög kontrast och mörka färger gör det lättare att läsa på bärbara och stationära skärmar. Den här funktionen är ett måste om du läser mycket på din dator.

Windows Top låter dig fästa ett fönster ovanpå, göra det mörkt eller genomskinligt

Dessa fyra funktioner är ganska användbara och kan hjälpa dig mycket. Förutom dessa kan du hantera några andra saker från systemfältsikonen WindowTop. Du kan aktivera inställningarna för att starta WindowTop automatiskt när din dator startar. Du kan också aktivera snabbtangenter för att omedelbart aktivera/avaktivera inställningar. Dessutom kan du inaktivera verktygsfältet och använd verktyget helt med snabbtangenter. Det finns anpassningar tillgängliga för verktygsfältet också.

Sammantaget är det ett fantastiskt litet litet verktyg att ha på din dator. Den kommer i både bärbar och installationsformat och är tillgänglig på olika sätt för 32-bitars och 64-bitars Windows-plattformar.

Klick här för att ladda ner WindowsTop. Det är en nedladdning på 4,2 MB. Den är tillgänglig som en Microsoft Store-app såväl som en klassisk datorprogramvara. WindowsTop är gratis att använda – men Pro-versionen erbjuder några ytterligare funktioner.

Relaterade Artiklar

Back to top button