Windows kan inte komma åt den angivna enheten, sökvägen eller filfelet [ИСПРАВЛЕНО]

Om du försöker installera, uppdatera eller köra ett program kan du få felmeddelande ” (felmeddelande)Windows kan inte komma åt den angivna enheten, sökvägen eller filen. Du kanske inte har rätt behörighet att komma åt elementet. (Windows kan inte komma åt den angivna enheten, sökvägen eller filen. Du kanske inte har rätt behörighet att komma åt objektet.) Du kan se det här felet när du försöker komma åt ” Start(Startmeny) » , mapp nedladdningar eller bilder eller till och med (ladda ner eller bilder)kontrollpaneler(Kontrollpanel) . Huvudproblemet verkar vara problem med tillstånd(tillståndsproblem), eller så är det också möjligt att viktiga filer och mappar saknas på ditt system.

Fix Windows kan inte komma åt den angivna enheten, sökvägen eller filfelet

Du kan också få ovanstående felmeddelande,(felmeddelande) om din systemfiler(systemfil) infekterad virus eller skadlig kod(virus eller skadlig programvara), ibland antivirus(Antivirus) tar bort dessa skadliga filer, vilket också kan orsaka detta fel eftersom den raderade filen kan vara systemfil(systemfil) . Alltså utan att förlora tid, låt oss(tid) låt oss se hur det verkligen är fixa fönster(Åtgärda Windows) Kan inte komma åt den angivna enheten, sökvägen eller filfel(filfel) med nedanstående felsökningsguider(felsökningsguide) .

Windows kan inte komma åt den angivna enheten, sökvägen eller filfel(filfel) [ИСПРАВЛЕНО]

(Se till) Var noga med att skapa punkt återhämtning(återställningspunkt) till fall om något(fall något) går fel.

Metod 1: Kontrollera behörigheterna för filen eller mappen(Metod 1: Kontrollera behörigheten för filen eller mappen)

Du måste kontrollera tillstånd och för det följ den här artikeln manuellt(manuellt). Bli (Artikel)ägare(Ta ägarskap) av föremålet. Efter(När du gör det igen, försök komma åt filen, mapp eller program(mapp eller program) och se om du kan fixa Windows-fel, kan inte komma åt den angivna enheten, sökvägen eller filen.(Fix Windows kan inte komma åt den angivna enheten, sökvägen eller filfelet.)

Metod 2: lås upp filen(Metod 2: Avblockera filen)

1. Klicka fil eller mapp(fil eller mapp) högerklicka och välj Egenskaper.(Egenskaper.)

Högerklicka på mappen och välj Egenskaper |  Windows kan inte komma åt den angivna enheten, sökvägen eller filfelet [ИСПРАВЛЕНО]

2. Klicka på fliken Allmänt Låsa upp(Avblockera) » om det här alternativet är tillgängligt.

Lås upp filen i mappalternativ

3. Klicka på “Apply” och sedan på “OK”.

4. Starta om datorn för att spara ändringarna.

Metod 3: Inaktivera ditt antivirus och brandvägg tillfälligt(Metod 3: Inaktivera antivirus och brandvägg tillfälligt)

Ibland antivirusprogram(Antivirusprogram) kan orsaka Aw Snap-fel i Chrome (Aw Snap error på Chrome ), och för att se till att det inte är det måste du inaktivera ditt antivirus under en begränsad tid så att du kan kontrollera om felet visas när antiviruset är avstängt.

1. Högerklicka på ikonen antivirusprogram(Ikon för antivirusprogram) i aktivitetsfältet och välj ” Inaktivera”.(Inaktivera.)

Inaktivera Auto-Protect för att inaktivera ditt antivirusprogram

2. Välj sedan en period tid(tidsram), under vilken antiviruset förblir inaktiverat.(Antivirus kommer att förbli inaktiverat.)

välj varaktigheten tills antiviruset är inaktiverat

Notera. Välj minsta möjliga tid t.ex. 15(exempel 15) minuter eller 30 minuter.

3. Efter det, försök att ansluta igen för att öppna Google Chrome och kontrollera om felet är löst.

4. Hitta kontrollpanelen in (kontrollpanel)menyns sökfält(Starta menyn sökfält och klicka) Starta och klicka på den för att öppna kontrollpanel.(Kontrollpanel.)

Skriv Kontrollpanelen i sökfältet och tryck på Retur |  Windows kan inte komma åt den angivna enheten, sökvägen eller filfelet [ИСПРАВЛЕНО]

5. Klicka sedan på ” System och säkerhet”( System och säkerhet) och klicka sedan på Windows brandvägg.(Windows brandvägg.)

klicka på Windows-brandväggen

6. Nu in Klicka på till vänster i fönstret(klicka på vänster fönsterruta) Slå på eller av Windows-brandväggen.”(Slå på eller av Windows-brandväggen.)

Klicka på Slå på eller av Windows Defender-brandvägg på vänster sida av brandväggsfönstret.

7. Välj Stäng av Windows-brandväggen och starta om datorn.(Välj Stäng av Windows-brandväggen och starta om datorn.)

Klicka på Stäng av Windows Defender-brandväggen (rekommenderas inte) |  Windows kan inte komma åt den angivna enheten, sökvägen eller filfelet [ИСПРАВЛЕНО]

Försök öppna igen Google Chrome och besöka webbsida(webbsida) , som tidigare visades fel. (fel. ) Om ovanstående metoden är det inte(metoden) fungerar, se till att följa samma steg för att återaktivera brandväggen.(slå på din brandvägg igen.)

Metod 4: Se till att filen inte har flyttats eller tagits bort(Metod 4: Se till att filen inte har flyttats eller tagits bort)

Du kan också få det här felet om filen inte finns i destinationen eller om genvägen kan ha blivit skadad. För att vara säker på att det inte är det måste du navigera till platsen för filen och dubbelklicka på den för att se om det går att åtgärda. felmeddelande(felmeddelande) .

Utvalda:(Rekommenderad:)

  • Att korrigera(Fix) Du behöver en ny app för att öppna denna – ms-windows-store
  • Hur man fixar frånvaron app store ikon (App Store-ikon)Windows 10(Åtgärda Windows 10)
  • Hur fixa saknad butik(Fixa Windows Store) Windows in Windows 10
  • Fixera Huvudingång(standardgateway) inte tillgänglig

Det är allt du är framgångsrik fast. Windows kan inte komma åt den angivna enheten, sökvägen eller filfelet,(Fix Windows kan inte komma åt den angivna enheten, sökvägen eller filfelet) men om du fortfarande har några frågor angående detta inlägg, ställ dem gärna i kommentarsektionen.

Om du försöker installera, uppdatera eller starta ett program kan du få ett felmeddelande “” Du kan se det här felet när du försöker komma åt Start-menyn, nedladdnings- eller bildermappen eller till och med Kontrollpanelen. Huvudproblemet verkar vara ett behörighetsproblem, eller så är det också möjligt att ditt system saknar viktiga filer och mappar.

Fix Windows kan inte komma åt den angivna enheten, sökvägen eller filfelet

Du kan också få ovanstående felmeddelande om dina systemfiler är infekterade av virus eller skadlig kod, ibland raderar Antivirus dessa skadliga filer vilket också kan orsaka detta fel eftersom den borttagna filen kan vara en systemfil. Så utan att slösa någon tid, låt oss se hur man faktiskt fixar Windows kan inte komma åt den angivna enheten, sökvägen eller filfelet med den nedan listade felsökningsguiden.

Windows kan inte komma åt den angivna enheten, sökvägen eller filfelet [FIXED]

Se till att skapa en återställningspunkt ifall något går fel.

Metod 1: Kontrollera behörigheten för filen eller mappen

Du måste kontrollera behörigheten och för att göra det följ den här artikeln manuellt. Ta äganderätten till en vara. När du gör det igen försök att komma åt filen, mappen eller programmet och se om du kan

Metod 2: Avblockera filen

1. Högerklicka på filen eller mappen och välj sedan egenskaper.

Högerklicka på mappen och välj Egenskaper |  Windows kan inte komma åt den angivna enheten, sökvägen eller filfelet [FIXED]

2. Klicka på fliken Allmänt avblockera om alternativet är tillgängligt.

Avblockera fil under Mappegenskaper

3. Klicka på Verkställ, följt av OK.

4. Starta om datorn för att spara ändringarna.

Metod 3: Inaktivera antivirus och brandvägg tillfälligt

Ibland kan antivirusprogrammet orsaka och för att verifiera att så inte är fallet här måste du inaktivera ditt antivirus under en begränsad tid så att du kan kontrollera om felet fortfarande dyker upp när antiviruset är avstängt.

1. Högerklicka på Ikon för antivirusprogram från systemfältet och välj inaktivera.

Inaktivera automatiskt skydd för att inaktivera ditt antivirusprogram

2. Välj sedan den tidsram för vilken Antivirus kommer att förbli inaktiverat.

välj varaktigheten tills antiviruset ska inaktiveras

Obs: Välj minsta möjliga tid, till exempel 15 minuter eller 30 minuter.

3. När du är klar, försök igen att ansluta för att öppna Google Chrome och kontrollera om felet löser sig eller inte.

4. Sök efter kontrollpanelen från startmenyns sökfält och klicka på den för att öppna kontrollpanel.

Skriv Kontrollpanelen i sökfältet och tryck på enter |  Windows kan inte komma åt den angivna enheten, sökvägen eller filfelet [FIXED]

5. Klicka sedan på System och säkerhet klicka sedan på Windows brandvägg.

klicka på Windows-brandväggen

6. Klicka nu på från den vänstra fönsterrutan Slå på eller av Windows-brandväggen.

Klicka på Slå på eller av Windows Defender-brandvägg som finns på vänster sida av brandväggsfönstret

7.

Klicka på Stäng av Windows Defender-brandväggen (rekommenderas inte) |  Windows kan inte komma åt den angivna enheten, sökvägen eller filfelet [FIXED]

Försök igen att öppna Google Chrome och besök webbsidan som tidigare visade om metoden ovan inte fungerar, se till att följa exakt samma steg för att slå på din brandvägg igen.

Metod 4: Se till att filen inte har flyttats eller tagits bort

Du kan också få det här felet om filen inte finns på destinationen eller om genvägen kan ha blivit skadad. För att vara säker på att detta inte är fallet måste du bläddra till filens plats och dubbelklicka på den för att se om du kan fixa det här felmeddelandet.

Rekommenderad:

Det är det du har lyckats med Fix Windows kan inte komma åt den angivna enheten, sökvägen eller filfelet men om du fortfarande har några frågor angående detta inlägg, ställ dem gärna i kommentarsavsnittet.