Windows Insiders: en ny version av Microsoft Defender testas på PC och smartphone

Microsoft Defender

Windows Defender är nu en del av bästa antivirus av marknaden. Men Redmond-företaget sparar inga ansträngningar för att förbättra sin säkerhet ytterligare. Faktum är att Insiders-versionen av Microsoft Defender redan tillåter vissa användare att få tillgång till en helt ny version av applikationen…

En applikation som snart låter dig ha Windows Defender på alla dina enheter!

Windows Defender snart tillgängligt på alla dina enheter

För några veckor sedan pratade vi om möjligheten att Windows Defender snart får ett ansiktslyft för att kunna dra nytta av ett enhetligt gränssnitt på alla dina enheter. Mer specifikt fick vi veta att Redmond-företagets antivirus snart skulle ta formen av en webbapplikation som innehåller många nya funktioner.

I denna logik att vilja förse sina användare med optimal säkerhet, har Microsoft meddelat den kommande tillgängligheten av en ny version av Windows Defender, som självklart kommer att fungera på datorer men även på dina smartphones, oavsett om de är under iOS eller Android.

I testfas på PC och mobil

För några dagar sedan gick en ny version av Windows Defender in i testfasen, tillgänglig för Windows Insiders. Som nämnts tillåter den nu kompatibilitet med dina mobila enheter och är tillgänglig nu för nedladdning, exklusivt i USA för tillfället. Här är vad Microsoft sa om det:

“Windows Insiders kan förhandsgranska och ladda ner Microsoft Defender, en ny Windows-, Android- och iOS-app som hjälper till att skydda din och din familjs data och enheter från onlinehot. Microsoft Defender ger dig möjligheten att se och hantera din onlinesäkerhet i en central instrumentpanel, över dina enheter och dina familjemedlemmars. Du får också ytterligare skydd mot skadlig programvara och nätfiske på dina mobila enheter. Möjligheten att se din familjs enheter är för närvarande endast tillgänglig i Windows-appen. Microsoft Defender Preview är endast tillgängligt på engelska och USA.

Som du säkert har förstått är den här applikationens primära mål att skydda dig och dina nära och kära mot olika former av onlinehot. Genom att distribuera sitt antivirus utanför datorn i den här nya versionen av applikationen tillåter Microsoft centralisering av dina data genom att säkerställa snabb åtkomst till din instrumentpanel var du än är.

Om för tillfället ingen information har kommunicerats om en möjlig tillgänglighet i Frankrike kommer vi naturligtvis inte att underlåta att informera dig så snart så är fallet. Men applikationen är fortfarande i testfasen, bara i USA dessutom kan det mycket väl ändå ta lite tid.

Om samma ämne:
Microsoft säger att de avväpnade skadlig programvara som riktar sig till Ukraina på bara 3 timmar

Microsoft Windows Defender

Att ladda ned

Läs meddelandet


8

Microsoft Windows Defender

  • Effektiv och diskret senaste generationens detektionsmotor
  • Integration i Windows 10
  • brandvägg

Microsoft Windows Defender blir allt kraftfullare och komplettare och är nu ett pålitligt antivirusprogram för Windows 10. Om utgivaren bestämmer sig för att lägga till en sandlåda och utöka sin SmartScreen-teknik mot nätfiske till alla webbläsare kan det mycket väl börja överskugga betalda lösningar.

Microsoft Windows Defender blir allt kraftfullare och komplettare och är nu ett pålitligt antivirusprogram för Windows 10. Om utgivaren bestämmer sig för att lägga till en sandlåda och utöka sin SmartScreen-teknik mot nätfiske till alla webbläsare kan det mycket väl börja överskugga betalda lösningar.

Källa: Softpedia

Relaterade Artiklar

Back to top button