Windows 8.1 Steg för Steg – Bästa Windows 8.1-boken tillgänglig

Om du planerar att använda Windows 8.1 eller köp en PC, hybrid eller surfplatta med Windows 8.1 , bör du överväga att köpa en bra manual för det. Det är vi glada över att kunna meddela Windows 8.1 steg för steg är tillgängligt över hela världen och det finns flera bra erbjudanden du kan hitta online. Dessutom är den nu väl representerad i alla distributionskanaler.

Windows 8.1 steg förbi steg – en bra bok som har blivit utmärkt

Jobbar på Windows 8.1 steg för steg Vi tog till oss all feedback vi fick. Du kommer att se att vi använde allt gott som fanns i Windows 8 steg för steg, och förbättra den baserat på din tips och tricks(råd och rekommendationer). Därför innehåller den nya boken ännu fler tips, mer användbara övningsfiler och mer läsvärt innehåll.

Om du gillade Windows 8 steg för steg du kommer att gilla det och Windows 8.1 steg för steg .

Vad inuti Windows 8.1 (Inuti Windows 8.1) steg(Steg) för steg(Steg)

Windows 8.1 steg för steg består av 810 sidor fördelat på 21 kapitel och 4 bilagor. Den täcker nästan allt som finns att veta om att använda Windows 8.1 från hur man använder elementärt(Start) skärmen, konfigurera den, innan nätverk med Windows 8.1 använda sig av skydrive och ställa in den applikationer och säkerhetsfunktioner(säkerhetsappar och funktioner). Kapitel 20(kapitel 20) hittar du 20 tips som hjälper dig att förbättra din datorupplevelse, och i applikationerna hittar du användbara genvägar och lär dig hur du installerar Windows 8.1 uppgradera till den och överför data till en ny dator eller enhet (dator eller enhet)Windows 8.1 .

Om du planerar att använda Windows 8.1 eller köpa en PC, hybrid eller surfplatta med Windows 8.1 bör du överväga att köpa en bra manual för det. Vi är glada att kunna meddela att det är tillgängligt över hela världen och att det finns några bra erbjudanden du kan hitta online. Dessutom är det nu välfyllt på alla distributionskanaler.

Windows 8.1 steg för steg – en bra bok förvandlats till en bra bok

Under arbetet med , tog vi till oss all feedback vi fick. Du kommer att se att vi använde allt som var bra med och förbättrade det, baserat på dina råd och rekommendationer. Därför innehåller den nya boken ännu fler tips, mer användbara övningsfiler och mer innehåll som är värt att läsa.

Windows 8.1 Steg för steg, den bästa Windows 8.1-boken

Om du gillade, kommer du att älska.

Vad finns i Windows 8.1 steg för steg

är 810 sidor lång, den är uppdelad i 21 kapitel och 4 bilagor. Den täcker nästan allt som finns att veta om att använda Windows 8.1, från hur man använder skärmen, anpassar den, till nätverk med Windows 8.1, användning och konfigurering av dess säkerhetsappar och funktioner. Kapitel 20 delar 20 tips som kommer att förbättra din datorupplevelse, medan bilagorna kommer att dela användbara genvägar och lära dig hur du installerar Windows 8.1, uppgraderar till det och flyttar dina data till din nya Windows 8.1-dator eller enhet.

Relaterade Artiklar

Back to top button