Windows 7-enheter och skrivare fryser eller öppnas inte?

Jag stötte på ett otäckt problem häromdagen på en virtuell Windows 7-maskin när jag försökte öppna ” Enheter och skrivare( Enheter och skrivare )” från startmenyn.

Istället för att normalt starta upp med en lista över enheter, skrivare och faxar(Fax), det fortsatte att frysa och ingenting laddades. Det var bara en tom skärm som nedan:

tom skärm

grrrr(grrrr). För några dagar sedan fungerade det bra så jag kunde inte lista ut vad som hade förändrats. När något sådant här händer tänker jag alltid på några saker. Har du installerat(gjorde) jag nya uppdateringar Windows ? De är ökända för att förstöra saker hela tiden!

Det var det inte, så jag kollade om jag installerade några nya drivrutiner eller uppdaterade befintliga drivrutiner på min PC, men så var det inte heller. Jag har inte installerat någon ny hårdvara eller uppdaterat något. Vid det här laget hade jag slut på alternativ.

Sen kom jag ihåg något! Jag stängde av Blåtand på min dator för några dagar sedan för att jag inte trodde att jag behövde det. Googlar(Googlade) lite, jag kom på att det var problemet! Av någon konstig anledning måste du aktivera tjänsten Blåtand och/eller tjänst Bluetooth-stöd(Bluetooth-stöd). För detta måste du gå till Start(Starta), ange tjänster och tryck Tjänster .

Tjänster

Av någon anledning var min tjänst inställd på Manuellt(Manuell) och startade inte ens. Jag körde den och installerade sedan bil(Automatisk) .

bluetooth-tjänst

För att ändra det till ” Automatiskt(Automatisk)”, högerklicka på tjänsten och välj ” Egenskaper(Egenskaper) ” . Sedan i avsnittet “Starttyp”(Starttyp ) välj ” Automatiskt”(Automatisk) .

bil

Det är allt! Nu om du återvänder till Enheter(Enheter) och skrivare(Skrivare), det borde se ut ungefär så här:

enheter och skrivare öppna

Om du har ett fönster Enheter(Enheter) och skrivare(Skrivare)” kommer fortfarande inte att laddas eller fryser, lämna en kommentar här så ska vi försöka hjälpa dig! Njut av!

Jag stötte på ett irriterande problem på min virtuella Windows 7-maskin häromdagen när jag försökte öppna Enheter och skrivare från startmenyn.

enheter och skrivare

Istället för att normalt ladda upp en lista över enheter och skrivare och fax, fortsatte den att hänga och ingenting kunde laddas. Det var bara en tom skärm som visas nedan:

tom skärm

grrr. Det fungerade bra några dagar tidigare, så jag kunde inte lista ut vad som hade förändrats. När något sådant här händer tänker jag alltid på några saker. Installerade jag några nya Windows-uppdateringar? De är ökända för att skruva ihop saker hela tiden!

Så var det inte, så då kollade jag om jag hade installerat några nya drivrutiner eller uppdaterat några befintliga drivrutiner på min PC, men så var det inte heller. Jag hade inte installerat någon ny hårdvara och uppdaterade ingenting. Jag hade slut på alternativ vid det här laget.

Sen kom jag ihåg något! Jag hade stängt av Bluetooth på min dator för några dagar sedan eftersom jag inte trodde att jag behövde det. Efter att ha googlat lite insåg jag att det var problemet! Av någon konstig anledning måste du slå på Bluetooth-tjänsten och/eller Bluetooth-supporttjänsten. För att göra detta måste du gå till Start, skriva in tjänster och klicka på Tjänster.

tjänster

Av någon anledning var min tjänst inställd på Manuell och var inte ens påbörjad. Jag startade den och ställde den sedan till Automatisk.

bluetooth-tjänst

För att ändra den till Automatisk, högerklicka på tjänsten och välj Egenskaper. Sedan under Starttyp välja Automatisk.

automatisk

Det är allt! Om du nu går tillbaka till Enheter och skrivare bör det se ut ungefär så här:

enheter och skrivare öppna

Om ditt fönster för enheter och skrivare fortfarande inte laddas eller hänger, skriv en kommentar här så ska vi försöka hjälpa dig! Njut av!