Windows 11: vad har konferensen den 5 april att erbjuda oss?

Windows 11 clubic © clubic.com

Den 5 april 2022 klockan 08.00 PST kommer Microsoft att lansera sin officiella presentation för Windows 11 avsedd för proffs.

Förutom att tillkännage lanseringen av flera funktioner kan Microsoft ta tillfället i akt att förbereda sig för ankomsten av version 22H2 av sitt operativsystem, som för närvarande testas av dess insiders.

Flera viktiga meddelanden för Windows 11, inklusive en omdesign av Outlook

Detta är ett tillkännagivande som förväntas av många användare av Windows 11 och Microsoft 365 för företag: om mindre än en vecka kommer Redmond-företaget äntligen att lyfta slöjan för sina senaste innovationer. Prestanda, lyhördhet, hjälp med koncentration eller till och med samarbete mellan anställda, Microsoft verkar förbereda några fantastiska nya funktioner, som börjar med en ny omdesign av Outlook. Designad för att vara lättare och snabbare, bör den distribueras under veckorna efter den 5 april på macOS, Windows och Outlook Web.

Dessutom kommer en ny funktion kallad “Föreslagna åtgärder” också att introduceras. Målet är även här att spara tid genom att erbjuda snabb åtkomst till de mest använda apparna och till exempel genom att underlätta kopiering och inklistring av telefonnummer från ett Word-dokument till ett Outlook-meddelande.

Flikar måste också integrera Windows-filutforskaren, vilket möjliggör bättre hantering och insamling av filerna den innehåller. Till sist, Windows Central anser att det är möjligt, även om det med reservationer givet den publik som evenemanget riktar sig till, att Microsoft avslöjar möjligheten för utvecklare att erbjuda widgetar från tredje part, utan att vara skyldiga att endast använda de som utvecklats av Redmond-företaget.

Hårdvarunivå kan Microsoft förbereda en ny PC

För Microsoft 365, Windows Central tror att flera funktioner, som en e-postläsare från Outlook Web, applikationen Microsoft Loop, avsedd att skapa dukar, och en potentiell omdesignad Office Online-release, skulle kunna presenteras redan den 5 april 2022. Men framför allt handlar det om att presentera Microsoft 365 som ett kraftfullt verktyg som gör att anställda kan bli mer effektiva. En koncentrationsassistent, en “stör ej”-funktion och flera nya monitorinställningar är på gång.

För att avsluta, Windows Central gör en satsning och tror att Microsoft kan avslöja en ny version av Surface Go 2, med en uppgradering på processornivå, eftersom den kan inkludera Intel 11e generation. Media förlitar sig särskilt på Microsofts vana att tillkännage en ny produkt tidigt på våren. Och du, vad förväntar du dig av denna konferens?

Om samma ämne:
Windows 11 låter dig ta fram dina gamla CD-skivor

Källa: Windows Central

Relaterade Artiklar

Back to top button