Windows 11: upptäck i bilder framtiden för Microsofts e-postklient (och det är något annat än Mail)

outlook one © © Microsoft via The Verge

En preliminär version av One Outlook, endast tillgänglig för vissa professionella konton, avslöjar ett gränssnitt som mycket liknar det förSynNavigatör.

Det är inte längre en hemlighet att Microsoft har arbetat i flera månader med en ny Outlook-e-postklient som heter One Outlook. De första läckorna som framkallar det går tillbaka mer än ett år, januari 2021; vid den tiden kom de överens om en tillgänglighet 2022. Det verkar faktiskt som att One Outlook nu är på väg att göra entré på scenen: applikationen är tillgänglig för vissa professionella och utbildningskonton. Hemsidan Windows Central kunde prova det och delade många skärmdumpar.

En enda app

Beteckningen tillkännager färgen ganska tydligt: ​​på lång sikt vill Microsoft göra One Outlook till sin unika e-postklient som fungerar på Mac, PC och webben samtidigt. I Windows 10 bör appen ersätta Mail och Kalender.

Oneoutlook © Windows Central

Tills dess är det en bit kvar. Dessutom, som du säkert har märkt, har denna e-postklient många funktioner gemensamma med webbversionen av Outlook.

Oneoutlook © Windows Central
Oneoutlook © Windows Central
Oneoutlook © Windows Central
Oneoutlook © Windows Central

© Windows Central

De sällsynta exklusiviteter som nämns i publikationen av Windows Central är begränsade till några ytterligare anpassningsalternativ för nu, inklusive det övre menyfliksområdet och andra fönsterkontroller.

Microsoft lovar mer information under de kommande veckorna

Ergonomi och alternativ kommer naturligtvis att utvecklas innan en stabil version släpps; applikationen förblir i betastadiet för tillfället. Faktum är att Microsoft ännu inte officiellt tillkännagett denna nya meddelandeapplikation.

Oneoutlook © Windows Central

Företaget skickade ändå ett pressmeddelande till sajten Gränsen som reaktion på deras artikel om One Outlook.

Scott Stiles, vice vd för produkthantering för Outlook, sa:

Vi uppskattar spänningen inför vår nästa uppdatering och kommer att ha mer att dela med oss ​​av under de kommande veckorna. Den version som är tillgänglig för nedladdning är en förtestversion av Outlook för Windows som inte stöds och saknar några av de funktioner och förbättringar som kommer att vara tillgängliga för våra betatestare. Vi uppmuntrar våra kunder att vänta på betaversionen. »

Scott Stiles avslöjar inget specifikt datum. Men som Zac Bowden av Windows Central, som därför kunde testa applikationen, den är ganska utvecklad. Han förväntar sig ett tillkännagivande under Build 2022-konferensen som kommer att äga rum i slutet av månaden, närmare bestämt den 24 till 26 maj.

Källor: Windows Central, Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button