Windows 11 Sun Valley 3: en första version föreslår kontextualiserade åtgärder

Windows 11 clubic © clubic.com

I Build 25115 för insiders, och bara i USA för tillfället, erbjuder Microsoft en välkommen nyhet i Windows 11 : kontextualiserade handlingar.

Helt klart ett element som det var dags att lägga till i OS.

Windows 11: föreslagna åtgärder för mer effektivitet

Här är en funktion som kan vara användbar för alla Windows 11-användare när den kommer till operativsystemet om flera månader: föreslagna åtgärder. Som de två skärmdumparna nedan visar mycket väl är dessa konkreta popup-fönster som visas när ett telefonnummer, tid eller datum kopieras, för att erbjuda dig att ringa direkt eller skapa ett event med den applikation du väljer (Edge, Teams, Outlook, Kalender … etc.). Vi föreställer oss att denna layout med två genvägar och en pil för att välja ett annat program (?) kommer att förändras.

föreslagen åtgärd 1 © Microsoft

föreslagen åtgärd 2 © Microsoft

Den här nya funktionen kan testas av insiders i Build 25115, men endast de som är bosatta i USA. För de andra får du vänta. Likaså är den här versionen inte kompatibel med ARM64-datorer, men Microsoft “hoppas” att snart kunna erbjuda ett nytt bygge till dessa användare.

Det är lite kvar, ska jag ge dig det?

Detta är inte det enda elementet som finns i den här versionen eller i test hos Microsoft. Faktum är att buggfixar (och nya kända problem) på alla nivåer (aktivitetsfält, filutforskare, inställningar, uppgiftshanterare, etc.) finns också där. Företaget påminner också om att en ny förhandsversion av dess mjukvara för heminspelning också erbjuds till insiders i Dev Channel.

Som Redmond-företaget diskret påminner oss kommer Microsoft Build 2022 att hållas den 24 maj och det råder ingen tvekan om att denna funktion och många andra kommer att visas eller tillkännages.

Om samma ämne:
Windows 11: du bör snabbt avinstallera den här uppdateringen

Källa: Microsoft

Relaterade Artiklar

Back to top button