Windows 11: om din dator inte är kompatibel, här är verktyget för att installera det

Länge sist Windows 11 har kommit, men samtidigt många kontrovers angående Systemkrav för installera den på din maskin. I motsats till vad som initialt meddelades, grundade företaget av Bill Gates det tog ett steg tillbaka genom att inte göra det tillgängligt för alla datorer. Men om din dator inte är kompatibel med det nya operativsystemet Microsoft Windows 11, inga problem. här är verktyg för installera det ändå.

Windows 11: med verktyget Rufus kan du också installera det på datorer som inte är kompatibla

Låter för bra för att vara sant: Windows 11 kompatibel med alla enheter. Tyvärr dock på gång Microsoft han tog tillbaka sitt ord och skapade inte få missnöje bland användarna.

De mest hatade och diskuterade är kravTPM 2.0 Och Säker start. På så sätt är det inte möjligt att uppdatera system som i dagsläget inte ger några problem vad gäller effekt och hastighet. I vilket fall som helst, här hittar du lösning för att installera Windows 11 på din trots allt och alla.

Det första du behöver göra är att gå till den officiella webbplatsen för Rufus verktyg. Bland de olika versionerna som listas måste du välja den Beta. Detta är den enda versionen som låter dig installera den nya operativ system. Tyvärr har den officiella stabila versionen ännu inte släppts, men om du har bråttom måste du nöja dig.

Då måste du ladda nerISO-bild från Windows 11. När allt nödvändigt material är klart att installera det nya operativsystemet måste du skapa en startenhet. Valde ISO i du måste välja i lådan .

Vi påminner dig om att installera på en inkompatibel dator Windows 11 det är ingen dålig praxis. Microsoft tillåter det, men är inte ansvarig för eventuell skada som en användare kan lida av att göra det. Faktum är att denna metod inte garanterar att användaren kommer att få allt uppdateringar relaterat till säkerhet. Och vi vet alla, med detta operativsystem kan detta visa sig vara ett verkligt problem.

Relaterade Artiklar

Back to top button