Windows 11: Microsoft förbereder redan den framtida uppdateringen under namnet Sun Valley 3

Windows 11 clubic © clubic.com

Redmond-företaget verkar vara fast beslutet att vilja göra Windows 11 den ultimata versionen av hans operativ system. Medan en första större uppdatering för närvarande håller på att förberedas, verkar det som att den amerikanska jätten, Microsoft, redan har blicken riktad mot framtiden…

Som antagande av Windows 11 stall, arbetar Microsoft för närvarande hårt för att leverera en uppsättning nya funktioner som bör läggas till gradvis. Även om Sun Valley 2 inte har tagit sina första steg ännu, börjar det redan pratas om en uppdatering, med kodnamnet “Sun Valley 3”.

Ett operativsystem som förbättras med tiden

Förväntad för i år 2022, kommer Sun Valley 2 faktiskt att vara den första större uppdateringen av Windows 11. Medan den senaste versionen av Windows officiellt distribuerades i oktober förra året, är det sant att operativsystemet tar särskilt lång tid innan det expanderar till så många enheter som möjlig.

Det är dock tydligt att Microsoft inte har sparat några ansträngningar för att fylla luckorna i Windows 11. Och med ankomsten av flikar i filutforskaren eller ett gränssnitt som borde möta vissa förändringar, bör Windows 11 uppleva ett första återuppvaknande av intresse, i synnerhet genom Sun Valley 2-uppdateringen.

Men Redmond-företaget verkar inte vilja sluta där eftersom Sun Valley 3 redan tar form i medvetandet hos Microsoft-team.

Sun Valley 3 redan på rätt spår

Som förmedlas av sajten Windows Senaste, har Microsoft tappat en ledtråd om förekomsten av denna framtida uppdatering. Under en webbsändning av Microsoft kunde vi faktiskt se ett Teams-möte där vi kan se ett PowerPoint-dokument som bär namnet ” SV3 raffinerade investeringar Nästa steg », SV3 är naturligtvis för Sun Valley 3.

Windows 11 Sun Valley 3 © © Microsoft

Uppenbarligen är det fortfarande alldeles för tidigt att försöka föreställa sig de nya funktionerna som kan följa med den här uppdateringen. Kom ihåg att själva Sun Valley 2 ännu inte är utplacerade och att den är planerad att landa i slutet av 2022. Vi måste därför beväpna oss med lite mer tålamod innan vi upptäcker vad Sun Valley 3 kommer att ge och när den landar.

Hur som helst, det är betryggande att se att Microsoft fortsätter sina ansträngningar för att förbättra Windows 11-användarupplevelsen.

Windows 11

Att ladda ned

Läs meddelandet


8

Windows 11

  • Grafisk omdesign av det framgångsrika gränssnittet
  • Förbättrad snap
  • Effektiva ankargrupper

Windows 11 är den helt nya versionen av operativsystemet stämplad Microsoft. Förutom ett nytt gränssnitt innehåller denna iteration många nya funktioner som gör det till mer än en enkel uppdatering. Microsoft signerar här en solid bas för framtiden för Windows. Installera nu om din dator är kompatibel!

Windows 11 är den helt nya versionen av operativsystemet stämplad Microsoft. Förutom ett nytt gränssnitt innehåller denna iteration många nya funktioner som gör det till mer än en enkel uppdatering. Microsoft signerar här en solid bas för framtiden för Windows. Installera nu om din dator är kompatibel!

Om samma ämne:
Windows 11: du kommer snart att kunna installera widgets från tredje part

Källa: Windows Senaste

Relaterade Artiklar

Back to top button