Windows 11 kommer snart att introducera ett “smart urklipp”

windows 11

På tröskeln till 22H2-uppdateringen av Windows 11meddelar Microsoft att det kommer att inkludera ett intelligent urklipp som särskilt kommer att använda maskininlärningalltid med målet att förbättra din produktivitet.

Windows 11 släpptes i oktober förra året och kommer att få sin första stora uppdatering mycket snart. Microsoft har beslutat att förbättra urklippsverktyget som redan hade optimerats sedan Windows 10.

Effektivare kopiera/klistra in

Oavsett om du använder Windows 10 eller 11 bör du vara medveten om urklippsfunktionen, som lagrar alla länkar och bilder du har kopierat sedan du loggade in. I Windows 11 är urklippet förbättrat och klassificerar filer efter typ (gif, emoji, bilder). För att öppna det här fönstret, använd bara genvägen Windows-tangenten + V.

Windows 11 Urklipp © Windows Senaste

Microsoft tillkännager för sin nästa uppdatering ett smart urklipp, det vill säga att verktyget kan föreslå att du klistrar in det tidigare kopierade innehållet i ett program och omdirigerar dig direkt till det. Tack vare hjälp av maskininlärning kan Windows därför till exempel erbjuda dig att öppna Outlook, Microsoft messaging, när du kopierar en e-postadress.

Denna funktion kommer att vara oberoende av det befintliga urklippet och länkad till en applikation som heter “Smarta åtgärder”. En helt ny snabbtangent kommer att definieras för att komma åt detta alternativ som bör anlända mycket snart.

Källa: Senaste Windows

Relaterade Artiklar

Back to top button