Windows 11: de nya emojierna kommer äntligen att bli lika fula som de gamla

Emoji Windows 11-2 © © Microsoft

Trodde du att Windows äntligen skulle låta oss njuta av vackra 3D-emojis? Tja, det misslyckades. De coola uttryckssymbolerna som har utlovats i månader för Windows 11 var uppenbarligen bara ett marknadsföringsknep.

Platta emojis, snarare än de vackra 3D-emoticons som har ställts ut vid minsta tillfälle av Microsoft sedan presentationen av Windows 11. Detta är vad vi upptäcker på Build 22478, som gick med i utvecklarkanalen igår.

Microsoft tar risken att göra en besvikelse…

Den senare för med sig nya funktioner, buggfixar och olika förbättringar, men den innehåller också nya emojis motsvarande Microsofts Fluent Design. Bara här finns inte den utlovade 3D-effekten. Istället beslutade Microsoft till slut att lägga till 2D-versioner till Windows 11, utan någon lättnadseffekt. Och, som du kan se, är skillnaden med de emojis som utlovats under de senaste månaderna fortfarande mycket påtaglig.

Ännu värre är att dessa 2D-emosymboler inte skulle vara tillfälliga, utan verkligen permanenta. I alla fall, sa Brandon LeBlanc, senior programchef för Windows Insider-programmet, på Twitter.

Emoji Windows 11 © © Microsoft

Falsk marknadsföring ?

Besvikna har användare uttryckt sitt missnöje och hävdar, med rätta, att Microsoft hade baserat en betydande del av sin kommunikation på dessa nya 3D-emojis. Emoticons som i slutändan inte alls kommer att integreras i Windows 11.

Inför denna kritik försökte Brandon LeBlanc (klumpigt) försvara Microsofts marknadschefer. ” Nej, de lurade dig inte. Du överdriver lite. De använde bara fel grafik. Förlåt för det (…) “, läser vi på Twitter. Upprörda användare kommer att uppskatta.

Som påpekats Neowin, det är inte första gången som Microsofts kommunikation lämnar något övrigt att önska för Windows 11. Företaget har flera gånger ändrat sin ståndpunkt i fallet med de minimikonfigurationer som krävs för installationen av operativsystemet, och har även försummat att införa stöd för Android-applikationer från lanseringen av Windows 11. En central funktion i koncernens kommunikation för den nya versionen av dess operativsystem.

Nu återstår att se om de utlovade 3D-emojis kommer i sista hand på andra Microsoft-tjänster, som Teams eller Outlook. Tvivel är nu mer än tillåtet… såvida inte företaget ändrar sin melodi inför protester och återgår till de mycket uppmärksammade vackra emojierna.

Om samma ämne:
Windows 11: Microsoft förklarar varför förutsättningarna är så strikta

Windows 11

Att ladda ned

Läs meddelandet


8

Windows 11

  • Grafisk omdesign av det framgångsrika gränssnittet
  • Förbättrad snap
  • Effektiva ankargrupper

Windows 11 är den helt nya versionen av operativsystemet stämplad Microsoft. Förutom ett nytt gränssnitt innehåller denna iteration många nya funktioner som gör det till mer än en enkel uppdatering. Microsoft signerar här en solid bas för framtiden för Windows. Installera nu om din dator är kompatibel!

Windows 11 är den helt nya versionen av operativsystemet stämplad Microsoft. Förutom ett nytt gränssnitt innehåller denna iteration många nya funktioner som gör det till mer än en enkel uppdatering. Microsoft signerar här en solid bas för framtiden för Windows. Installera nu om din dator är kompatibel!

Källa: Neowin

Relaterade Artiklar

Back to top button