Windows 11: Blue Screen Of Death blir… The Black Screen Of Death #BSOD4Ever

Windows 11 - Black Screen of Death © The Verge

Eftersom en ” dödens svarta skärm “Det är så mycket mer 2021 än ett” blåskärm “.

Sedan de första tillkännagivandena relaterade till Windows 11 finns det otaliga estetiska förändringar som Microsoft har presenterat. Det finns en som fortfarande är lite speciell.

Läs också:
Windows 11 vill få dig att få autonomi med den dynamiska uppdateringsfrekvensen

När blått ger vika

Du kanske inte vet detta, men med Windows 11 kommer maskinens inloggnings- och avstängningsskärmar att ändras från blå till svart utan att Microsoft förklarar detta val. Kanske är det en fråga om att insistera på den mer massiva integrationen av ett mörkt tema till Windows?

Ändå kunde det inte vara mer logiskt att också ändra en av de mest störande skärmarna i operativsystemet, den ökända ” blåskärmblåskärm eller BSOD – som därför blir, som du kan se, en ” dödens svarta skärm “.

Läs också:
Windows 11 på en smartphone? Det blir nickel!

Första förändringen på fem år

Bortsett från denna förändring i bakgrundsfärg, ser dödsskärmen helt identisk ut med vad vi redan känner till i Windows 10: samma lilla sorgliga ansikte, samma förklarande text och samma fel QR-kod.

Observera också att detta är den första stora förändringen som gjorts på denna mycket symboliska skärm sedan Microsoft integrerade QR-koden 2016. Den tidigare stora förändringen daterades tillbaka till 2012 med implementeringen av det sorgliga ansiktet på Windows 8.

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button