Windows 11: 3D-emojis kommer verkligen att anlända

© Microsoft

Slutligen, låt oss säga att de inte är definitivt döda och begravda.

Innan lanseringen av Windows 11 dinglade Microsoft söta emojis; stor besvikelse för vissa, det var det inte. De uttryckssymboler som finns på det senaste operativsystemet är fortfarande så desperat platt (fula som andra kanske säger).

En artikel för att spåra historien om emojis

Hoppet om att en dag få se 3D-emojis komma är ändå inte förlorat: Nando Costa, designchef på Microsoft, återupplivade det på Twitter. Åtminstone avslöjar han att han och hans team jobbar på det i ett meddelande som präglas av emojin 😅 – som vi kanske snart kan upptäcka i 3D på Windows, vem vet.

I ett inlägg på LinkedIn nämnde Nando Costa också processen att skapa nya emojis. Om han är noga med att inte motivera skälen till att Microsoft till slut valde 2D-emojis snarare än 3D, avslöjar han några intressanta detaljer, särskilt när det gäller designvalen eller till och med sättet på vilket alla dessa emojis skapas. .

© Microsoft

Om du ivrigt har väntat på 3D-emoticons och ditt hjärta hoppade över ett slag när du läste dessa rader, dämpa fortfarande din entusiasm. Detta är bara en liten antydan från en Microsoft-anställd, som dessutom gjorts på hans personliga nätverk; inget officiellt ännu.

Källa: Nando Costa via LinkedIn

Relaterade Artiklar

Back to top button