Windows 11 22H2: Ser du inte skillnaden? Vänta till oktober!

Windows 11 22H2 © © Microsoft

Det har gått några dagar nu Windows 11 22H2 började sakta invadera våra datorer. Tillkännagav som den första stora uppdateringen till operativ system från Microsoft, “Windows 11 2022”, dess riktiga namn, har ännu inte integrerat alla funktioner som annonserats.

Fortfarande lite tålamod ger Redmond-företaget oss ett möte nästa månad för att se några av de mest efterlängtade funktionerna landa i Windows 11.

Windows 11: när kommer flikarna i filutforskaren?

Efter att ha ägnat hela månader åt att diskutera och föreställa sig de potentiella nya funktionerna i Windows 11 är vi äntligen där: 22H2-uppdateringen har nu varit tillgänglig för användare i några dagar. Tveka inte att upptäcka de goda skälen att installera den.

Trots betydande tillägg vad gäller produktivitet och estetik är det tydligt att vissa funktioner i Windows 11 fortfarande saknas. Bland dem hittar vi förstås en av de mest förväntade av communityn, nämligen flikarna i filutforskaren. Det verkar verkligen som att Redmond-företaget inte är riktigt redo ännu. Hon skulle just nu fixa de sista buggarna.

Som en påminnelse kommer denna efterlängtade funktion att erbjuda Windows 11-kunder möjligheten att växla mellan sina flikar i filutforskaren med ett enda klick, utan att behöva öppna ett stort antal fönster. Detta bör göra det möjligt att avsevärt optimera navigeringen mellan filer. Hur som helst, den här funktionen borde se dagens ljus mycket snabbt, från och med oktober, tillsammans med andra nya funktioner…

Fler funktioner kommer till Windows 11 i oktober

Utöver filutforskaren har Microsoft för avsikt att skämma bort sina användare med nya alternativ. Observera först att applikationen “Foton” kommer att dra nytta av vissa ändringar och kommer att erbjuda bättre hantering av album och gallerier. Surfupplevelsen kommer att förenklas avsevärt, liksom säkerhetskopieringen och synkroniseringen av dina foton på OneDrive.

För sin del låter “Föreslagna åtgärder” dig klicka på ett datum eller ett nummer och kopiera dem till urklippet, varefter åtgärdsförslag kommer att erbjudas dig automatiskt. Dessutom, när aktivitetsfältet är fullt till att spricka, kommer en ny meny att dyka upp som ger dig möjligheten att visa en lista över för närvarande öppna applikationer.

Som vi nämnde tidigare denna månad kommer Microsoft att distribuera Windows 11 Moment 1 och Moment 2 under de närmaste veckorna. Mer specifikt är dessa uppdateringar för att implementera nyckelfunktioner som inte kunde integreras i septemberuppdateringen. Således, om Moment 2 inte kommer att lanseras före 2023, kommer Moment 1 att landa på våra datorer denna oktober månad. Som du har förstått är det normalt vid det här tillfället som alla nya funktioner som diskuteras idag kommer till Windows 11.

Windows 11

Att ladda ned

Läs meddelandet


8

Windows 11

  • Grafisk omdesign av det framgångsrika gränssnittet
  • Förbättrad snap
  • Effektiva ankargrupper

Windows 11 är den helt nya versionen av operativsystemet stämplad Microsoft. Förutom ett nytt gränssnitt innehåller denna iteration många nya funktioner som gör det till mer än en enkel uppdatering. Microsoft signerar här en solid bas för framtiden för Windows. Installera nu om din dator är kompatibel!

Windows 11 är den helt nya versionen av operativsystemet stämplad Microsoft. Förutom ett nytt gränssnitt innehåller denna iteration många nya funktioner som gör det till mer än en enkel uppdatering. Microsoft signerar här en solid bas för framtiden för Windows. Installera nu om din dator är kompatibel!

Källa: Senaste Windows

Relaterade Artiklar

Back to top button