Windows 11 22H2: installera de nya NVIDIA-drivrutinerna nu, de fixar långsamheten

GeForce Experience © NVIDIA

Om du har uppgraderat till version 22H2 av Windows 11, bör NVIDIAs 517.48-drivrutin som rullas ut den 27 september 2022 intressera dig.

Vi rapporterade till dig för några dagar sedan att många användare som installerade Windows 11 22H2-uppdateringen drabbades av prestandasänkningar i spelet med en PC utrustad med ett NVIDIA-grafikkort. Företaget undersökte orsaken till problemet och åtgärdade det.

Installera NVIDIA 517.48-drivrutinen

Utan att gå in på detaljer förklarade NVIDIA att nya grafikfelsökningsverktyg implementerade av Windows 11 kommer i konflikt med system som bäddar in en GPU från GeForce-serien. Detta leder till en stor nedgång i fps och nedgångar.

NVIDIA har nu släppt en ny drivrutin, 517.48, för att lösa detta förödande problem som har tvingat vissa spelare att nedgradera Windows 11.

För att ladda ner och installera drivrutinen i fråga behöver du bara leta efter drivrutinsuppdateringar i GeForce Experience-applikationsgränssnittet. Om du föredrar det kan du också utföra den manuella proceduren genom att hämta filen från den officiella NVIDIA-webbplatsen via följande länkar:

  • 517.48 Drivrutin för desktop GPU
  • 517.48 Drivrutin för laptop GPU

Källa: Windows Senaste

Relaterade Artiklar

Back to top button