Windows 10 Sun Valley: de nya ikonerna dyker upp i Dev-kanalen

Windows 10 Sun Valley-ikoner

Microsoft tycks äntligen vara redo att utplåna sitt arv genom att bli av med föråldrade designikoner, av vilka några har förblivit oförändrade sedan Windows 95. De första ändringarna sågs med omdesignen av File Explorer tidigare i år, och Microsoft har för avsikt att gå i pension dess gamla miniatyrer i slutet av året med Sun Valley större uppdatering (21H2)
.

Dessa är medlemmar i Windows Insiders-programmet som gick på ikonjakt i de senaste betaversionerna av Windows 10 Sun Valley. Som ett resultat har många ikoner redan ändrats, och denna fantastiska ersättning bör fortsätta tills den slutliga versionen av Sun Valley släpps i slutet av 2021.

Läs också:
Microsoft skulle ta med Windows 10X-gränssnittet till Windows 10 Sun Valley

Microsoft vill ha mer konsekvens i designen av Windows 10

För närvarande är Windows 10 helt klart inte enhetlig i sin design med ibland daterade ikoner, och vissa program har fortfarande en gammal design av Windows 7, Vista eller till och med Windows XP. Den kommande ankomsten av Windows 10 X borde fortfarande skapa skillnader och det råder ingen tvekan om att Microsoft vill minimera skillnaderna mellan sina två operativsystem samtidigt som de blir av med sina gamla anfall.

Källa: windowslatest.com

Relaterade Artiklar

Back to top button