Windows 10 på jobbet för dummies – varför du borde läsa det här

Min sjunde bok kom ut den här månaden. Som du kanske anar handlar det om Windows 10 och för mig är detta en viktig lansering: det här är min första bok publicerad under varumärket För dumma. Jag jobbar inte längre med Microsoft Press och gick över till att arbeta med Wiley utgivaren som äger För dumma . Boken heter Windows 10 på jobbet för dummies och här är vad du får om du bestämmer dig för att köpa den:

Windows 10 på jobbet för tekannor(Dummies) – vad finns i boken?

Windows 10 på jobbet för dummies designad främst för personer som använder Windows 10 på jobbet. Den använder ett uppgiftsorienterat tillvägagångssätt för användare som är bekanta med Windows och de som snabbt vill lära sig de senaste funktionerna Windows 10 . Boken innehåller över 300 uppgifter som täcker områden som: att använda den nya menyn ” Start(Startmeny)”, med nya applikationer som ” Post(Post)”, ” Kalender(Kalender)”, ” Cortana(Cortana) » och mer, arbeta med enheter, få arbete gjort på språng, skydda din data och förbättra din integritet. använder sig av Windows 10 .

När jag skrev den här boken tänkte jag på affärsmän(affärsproffs) som tar emot enheter med Windows 10 på din arbetsplats. De kommer att använda den på kontoret när de reser och när de arbetar hemifrån. De vanligaste situationerna som en sådan person går igenom affärsman(affärsproffs) beskrivs i boken. Du kommer till exempel att lära dig hur du installerar och använder VPN – anslutningar, hur man ändrar proxyinställningar eller hur man använder funktion för arbetsmappar(Mappfunktion) för att komma åt ditt arbete när du är hemma. Säkerhet och kryptering(Säkerhet och kryptering) är också viktiga ämnen som tas upp i boken.

Windows 10 på jobbet för dummies består av 416 sidor och är uppdelad i 25 kapitel som vart och ett är organiserat som en rad uppgifter. Varje uppgift förklaras väldigt enkelt, och om du följer mina instruktioner bör du inte ha några problem med att utföra de uppgifter som intresserar dig.

Tillgång till videohandledningar Windows 10

I slutet av boken hittar du behörighetskod(åtkomstkod) som kan användas för att registrera sig på hemsidan För dumma . Med den kan du få tillgång till en serie korta videohandledningar som illustrerar nyckelbegrepp och verktyg Windows 10 . Totalt får du tillgång till 150 steg för steg video(steg-för-steg-videor) som kompletterar bokens innehåll.

Boken Windows 10 at Work för Dummies.

Köp Windows 10 på jobbet för dummies

Om du är intresserad av den här boken kan du hitta den på många bibliotek och onlinebutiker i USA, Kanada(Kanada) och Storbritannien. Ett av de bästa ställena att köpa det är Amazon . Där hittar du boken Kindle format,(Kindle-format) och pocketbok. För att köpa boken, besök Amazon.com(Amazon.com) .

Vänligen granska boken

Om du köper och läser en bok, vänligen kommentera Amazon . Din feedback är mycket värdefull och kommer också att hjälpa andra att besluta om de ska köpa den här boken eller inte. Så var inte blyg och uttryck din åsikt om det: Vad gillade du? Vad saknas? Vad skulle du vilja ha med i framtida upplagor av boken?

Den här månaden publicerades min 7:e bok. Som du kanske antar handlar det om Windows 10 och det representerar en viktig lansering för mig: det är min första bok publicerad under För dumma varumärke. Jag arbetar inte längre med Microsoft Press och jag har gått över till att arbeta med Wiley, förlaget som äger För dumma. Boken heter Windows 10 på jobbet för dummies och här är vad du får om du bestämmer dig för att köpa den:

Windows 10 At Work For Dummies – Vad finns i boken?

Windows 10 på jobbet för dummies riktar sig främst till personer som använder Windows 10 på jobbet. Den använder ett uppgiftsfokuserat tillvägagångssätt för användare som är bekanta med Windows och snabbt vill komma igång med de senaste funktionerna i Windows 10. Boken innehåller mer än 300 uppgifter som täcker områden som: att använda den nya Start-menyn, använda nya appar som Mail, Calendar, Cortana och så vidare, arbeta med enheter, göra ditt arbete när du är på språng, skydda din data och förbättra din integritet när du använder Windows 10.

Windows 10 At Work For Dummies, bok

När jag skrev den här boken tänkte jag på affärsmän som får en Windows 10-enhet från sin arbetsplats. De kommer att använda den på kontoret när de reser och när de arbetar hemifrån. De vanligaste situationerna som en affärsman kommer att gå igenom, behandlas alla i boken. Du kommer till exempel att lära dig hur du upprättar och använder VPN-anslutningar, hur du ändrar dina proxyinställningar eller hur du använder funktionen för arbetsmappar för att komma åt ditt arbete när du är hemma. Säkerhet och kryptering är också viktiga ämnen som tas upp i boken.

Windows 10 på jobbet för dummies har 416 sidor och är uppdelad i 25 kapitel, vart och ett organiserat i en serie uppgifter. Varje uppgift förklaras på ett mycket enkelt sätt och om du följer mina instruktioner bör du inte stöta på några problem med att utföra de uppgifter som du är intresserad av.

Tillgång till Windows 10 video tutorials

I slutet av boken hittar du en åtkomstkod som du kan använda för att registrera dig på För dumma hemsida. Med den får du tillgång till en serie korta videohandledningar som illustrerar nyckelbegrepp och verktyg i Windows 10. Totalt får du tillgång till 150 steg-för-steg-videor som kompletterar bokens innehåll.

Windows 10 At Work For Dummies, bok

Köp Windows 10 At Work For Dummies

Om du är intresserad av den här boken kan du hitta den i många bibliotek och onlinebutiker, över hela USA, Kanada och Storbritannien. Ett av de bästa ställena där du kan köpa det är Amazon. Där hittar du boken både i Kindle-format och i pocket. För att köpa boken, se Amazon.com.

Vänligen granska boken

Om du köper och läser boken, vänligen recensera den på Amazon. Din feedback är mycket värdefull och den kommer också att hjälpa andra att avgöra om den här boken är värd att köpa eller inte. Var därför inte blyg och uttryck din åsikt om det: Vad tyckte du om? Vad saknas? Vad skulle du vilja ha med i framtida nytryck av boken?