Windows 10 kommer inte att ha rätt till den nya Windows 11 emoji; de är ändå viktiga (nej)

Emoji Windows 11-2 © © Microsoft

De nya emojierna från Windows 11
som är synligt för alla nyligen, kommer inte att erbjudas på Windows 10.

Det är i alla fall vad man förstår tills vidare. Windows 10-användare kommer förmodligen att kunna komma över det ändå.

Fler nya emojis, den här gången för Windows 11

Sedan deras ankomst har det ofta pratats om emojis. För det mesta är det en strid mellan iOS- och Android-användare som slår ut. Men även inom olika tjänster som erbjuds på alla plattformar kan emojis vara olika: Messenger, Twitter och andra plattformar kommer att erbjuda, åtminstone för en tid, sin vision av emojis.

Men vad vi inte såg komma är att Microsoft kan skapa ett krig (nej) mellan dem som använder Windows 10 och Windows 11, eftersom de nya emojis som erbjuds på den senaste versionen av systemexploateringen inte verkar vara tillgängliga på den tidigare generation. Svårt att betrakta detta som ett försäljningsargument eller konsekvensen av en teknisk begränsning.

Windows 11 emojis

I vilket fall som helst, om du har turen att njuta av dessa nya “piktogram” inom Windows 11 (KB5007262), kanske du har märkt att de alla är i “platt” 2D och inte som vi förväntade oss dem. 3D-ekvivalenter kan komma senare, utan att vi vet hur de kommer att se ut eller när de kommer att erbjudas.

Windows 11-test: vad är Microsofts operativsystemuppdatering värd?

Vi hade inte väntat oss det, men här är det. Formaliserad i juni förra året och tillgängligt sedan 5 oktober, Windows 11 efterträder Windows 10. Tillkännagivandet väckte lika mycket nyfikenhet som oro, medan Windows 8-katastrofen förblir förankrad i minnen. Mer rädsla än skada, dock: långt ifrån de fruktade transformationerna är det senaste operativsystemet från Microsoft en del av en ganska väl genomförd utvecklingsprocess. Den här uppdateringen medför dock ett antal förändringar.
Läs mer

Källa: windows senaste

Relaterade Artiklar

Back to top button