Windows 10: din dator kraschar sedan den senaste uppdateringen? Problemet är identifierat

Windows 10 Clubic © Clubic.com

Den senaste uppdateringen av Windows 10
skulle tendera att krascha vissa datorer…

Microsoft är medveten om problemet och arbetar redan på en lösning.

Uppdatering 16/03:

Microsoft, medvetet om felet, har faktiskt hittat ett sätt att fixa det. Som indikerat Gränsenhar redaktören börjat distribuera en patch som ska åtgärda problemen med blå skärmar som dyker upp vid utskrift av ett dokument i Windows 10.

För att uppdatera Windows 10 inbjuder vi dig att läsa vår handledning som i detalj kommer att förklara proceduren som ska följas.

Läs också:
Den nya generationen av Windows 10 kommer att vara “otrolig” och “massiv” enligt Panos Panay

Din dator under Windows 10 kraschar? Det är normalt “

Den allra senaste uppdateringen av Windows 10 skulle tendera att orsaka otidiga krascher för vissa användare. Många av dem går verkligen tillbaka till det (dödliga) utseendet på Windows blå skärm, efter att ha utfört vissa åtgärder.

Konkret kommer kraschen sannolikt att inträffa när användaren använder skrivaren i vissa applikationer, såsom Anteckningar, Office, etc. Datorn visar då en felskärm med meddelandet ” Din dator stötte på ett problem och måste startas om “.

Windows 10 20H2

Microsoft är redan medveten om problemet och bekräftar på sin officiella webbplats att ett försök att skriva ut under vissa omständigheter kan orsaka en blå skärm på din dator. ” Vi undersöker för närvarande och kommer att ge en uppdatering så snart vi har mer information. “, förklarar den amerikanska jätten.

Felet skulle påverka olika skrivarmärken, inklusive Ricoh, Kyocera och Zebra. I väntan på en kommande fix är den bästa lösningen att avinstallera den senaste Windows 10-uppdateringen.

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button