Win Update Stop: Inaktivera Windows Updates på Windows 10

Windows 10 har alltid krävt uppdateringar sedan dag ett. Tro det eller ej, användare ser alltid fram emot den här installationsguiden och har mer kontroll över uppdateringar. Även om uppdateringar krävs för att de ska fungera korrekt och säkerhetskorrigeringar, kan det finnas andra anledningar till varför du vill inaktivera dem. Vi har redan täckt hur man manuellt stänger av Windows Update i Windows 10, men i det här inlägget delar vi inte något hack utan bara ett litet verktyg som heter Vinn Update Stop. Detta verktyg kan stoppa automatiska uppdateringar med en knapptryckning.

NoVirusThanks Win Update Stop

NoVirus Thanks är välkänt för att erbjuda användbara verktyg för användare (användare)Windows . Vinna Uppdatera Stopp är inte annorlunda. Det erbjuder ett enkelt sätt att inaktivera uppdateringar när som helst Windows . Du behöver inte gå in i inställningarna eller registret och göra det manuellt. Klicka bara på knappen så stoppas uppdateringar permanent på din dator. Och du kan slå på dem när du vill.

Vinn Update Stop stöder inte bara Windows 10 men alla versioner Windows Inklusive Windows 8 och Windows 7 . Så, vilken version du än använder, kan du stoppa alla typer av uppdateringar med det här verktyget.

Vinn Update Stop kommer med ett minimalistiskt användargränssnitt. Den visar helt enkelt status för uppdateringar följt av två knappar för att aktivera och inaktivera uppdateringar. Det finns också ett alternativ att “Sök efter Windows-uppdateringar”. Om du klickar på det här alternativet kommer du till avsnittet “Uppdateringar” i inställningar(Inställningar) , där du manuellt kan söka efter tillgängliga uppdateringar.

För att inaktivera uppdateringar klickar du bara på knappen “Inaktivera” och du är klar. För att kontrollera detta kan du gå till ” inställningar(Inställningar)” och sedan till ” Uppdatering och säkerhet(Uppdatering och säkerhet) » . Du kommer att mötas av ett felmeddelande som säger det Windows Uppdateringar kunde inte laddas ner, vilket indikerar att verktyget fungerar bra på din dator.

Vinn Update Stop , hjälper utan tvekan att spara tid och är ett mycket praktiskt verktyg. Även om vi inte rekommenderar att inaktivera windows uppdateringar(Windows-uppdateringar) om du vill göra det kan du gå till här,(här)(här) för att ladda ner NoVirus Tack Win Update Stop .

PS : Andra kostnadsfria verktyg för att blockera Windows 10-uppdateringar listas här.

Windows 10 har alltid varit svårt med uppdateringar från dag ett. Tro mig eller ej, användare ser alltid fram emot att göra den här inställningsmanualen och ha mer kontroll över uppdateringarna. Även om uppdateringar är viktiga för att de ska fungera korrekt och säkerhetskorrigeringar, kan det finnas andra anledningar till att du vill inaktivera dem. Vi har redan täckt hur du stänger av Windows Update i Windows 10 manuellt – men i det här inlägget delar vi inte något hack utan ett enkelt litet verktyg som heter Vinn Update Stop. Detta verktyg kan stoppa automatiska uppdateringar med ett klick på en knapp.

NoVirusThanks Win Update Stop

NoVirusThanks Win Update Stop

NoVirusThanks är välkänt för att ta med användbara verktyg för Windows-användare. Win Update Stop är inte annorlunda. Det erbjuder en enkel väg ut genom att inaktivera uppdateringar på alla Windows. Du behöver inte gå till inställningar eller register och göra det manuellt. Bara ett klick på en knapp så stoppas uppdateringarna permanent på din dator. Och du kan slå på dem när du vill.

Inte bara Windows 10, Win Update Stop stöder alla versioner av Windows inklusive Windows 8 och Windows 7. Så oavsett vilken version du är kan du stoppa alla typer av uppdateringar med det här verktyget.

Win Update Stop kommer med ett minimalistiskt användargränssnitt. Den visar bara status för uppdateringar följt av två knappar för att aktivera och inaktivera uppdateringarna. Det finns också ett alternativ som lyder “Sök efter Windows-uppdateringar”. Om du klickar på det här alternativet kommer du till avsnittet “Uppdateringar” i Inställningar där du manuellt kan söka efter tillgängliga uppdateringar.

För att inaktivera uppdateringarna klickar du bara på knappen “Inaktivera” och du är klar. För att verifiera det kan du gå till inställningar och sedan till Uppdatering och säkerhet. Du kommer att mötas av ett felmeddelande som säger att Windows inte kunde ladda ner uppdateringarna vilket är en indikation på att verktyget fungerade bra på din dator.

Win Update Stop är utan tvekan en tidsbesparare och ett fantastiskt praktiskt verktyg. Även om vi inte rekommenderar att du inaktiverar Windows-uppdateringar, kan du gå om du vill göra det här för att ladda ner NoVirusThanks Win Update Stop.

PS: Det finns fler gratisverktyg för att blockera Windows 10-uppdateringar listade här.

Relaterade Artiklar

Back to top button