WiFi Italien: hejdå telefonoperatörer härifrån kan du surfa gratis

Med WiFi Italien du har en gratis internetnätverk på större delen av det nationella territoriet. HotSpot utspridda i de kommuner som anslutit sig till detta projekt. Hejdå telefonister, hädanefter ja bläddra gratis. Är det hård konkurrens eller en tjänst som snart måste dö? Låt oss ta reda på tillsammans genom att fördjupa vad det är, varför det kan vara ett problem för telefonileverantörer och vad det kommer att vara framtida.

WiFi Italia: vad det är

Låt oss lära känna WiFi Italienden gratis tjänst som erbjuder en anslutning Internet till alla. Detta är ett eftertraktat och finansierat projekt vars förverkligande och genomförande av tjänsten anförtrotts Infratel Italien det är kl TIM.

Vem som helst kan vara med Allmänning som vill erbjuda gratis HotSpots att surfa för sina medborgare och alla besökare. Även i program det finns också flera sjukhus Och hälsovårdsföretag. Kort sagt, WiFi Italia utvecklas synbart och idag har det redan mer än 3 660 abonnemang.

En konkurrent till telefonoperatörer

Det är uppenbart att tvivel är det WiFi Italien behaga inte telefonoperatörer som, för tjänster av denna typ, debiteras rejält. Tänk bara för en fast linje med tekniken av Fiber spendera inte mindre än 25 euro runt en månad.

Naturligtvis konkurrens det kommer att bli allt hårdare, men det finns fortfarande många italienare som inte har det gratis anslutning nära deras hem. Men i de kommuner där tjänsten redan är aktiv har användarna minskat avsevärt konsumtion av Giga ingår i deras prisplan.

Vilken framtid väntar WiFi Italia

Ett annat tvivel, som ofta händer för många initiativ i vårt land, är det WiFi Italien Maj Stäng av lika snabbt som den antändes och utvecklades. Vi kan försäkra er att det inte kommer att bli så lätt att säga adjö till detta projekt.

Faktum är att alla kommuner som ansluter sig till den åtar sig att upprätthålla användbar tjänst och arbetar för åtminstone de nästa 3 år frånaktivering. Det påverkar också livskvaliteten i din stad eller stad, så det finns ett stort intresse av att hålla denna speciella vid liv chans.

Äntligen för att njuta WiFi Italien tillräckligt ladda ner den officiella appen wifi.italia.it och följ instruktionerna för första registreringen.

Relaterade Artiklar

Back to top button