WiFi Italien: federerade nätverk som erbjuder gratis internet växer

Federerade nätverk av WiFi Italien som nu i en stor del av det nationella territoriet erbjuder en sådan förbindelse till Internet fullständigt fri. Detta projekt, främjat av Ministeriet för ekonomisk utveckling och gjord av Infratel Italien Och TIM. Detta inte bara med hänsyn till medborgarnas tillfredsställelse, utan även med hänsyn till antalet anslutningar av de kommuner som varje dag bestämmer sig för att gå med WiFi Piazza Italia. Här är de senaste nyheterna.

WiFi Italia: ett projekt som förbinder italienare

WiFi Italien är projektet par excellence det ansluter italienarna till en Internetnätverk fullständigt fri. Finns redan i 3,660 mellan Allmänning Och Sjukhusden här tjänsten är verkligen intressant eftersom den utvecklar och sprider digitalisering av vårt land.

Logga in på WiFi är Italia mycket enkel det är snabbt. Först är det nödvändigt ladda ner den officiella appen wifi.italia.ittillgänglig på projektets webbplats, både för enheter Android än för de iOS.

En gång installerat på din enhet, det här är smartphone eller Läsplattamåste du starta och slutföra processen registrering av användaren. Operationen krävs bara en gång och kommer inte längre att vara nödvändig autentisera för att komma åt HotSpot fritt utspridda i hela området där den är aktiv WiFi Italien.

Faktum är att applikationen själv känner igen en åtkomstpunkt och så ansluta självständigt utan att användaren behöver oroa sig för någonting. Att surfa på internet, uppdatera appar eller uppdatera din enhet kostar ingenting. För att streama filmer och TV-serier kommer jag inte längre att konsumeras Giga av den aktiva tariffplanen.

Inte illa egentligen! Därför fortsätter vidhäftningarna och med dem möjligheten att komma åt en netto fullständigt fri. Förresten, alla som bor nära en repeater av signal han kan till och med besluta att säga upp alla kontrakt han har på plats för fast linje. Från interaktiv karta på den officiella webbplatsen kan du se alla åtkomstpunkter för WiFi Italien.

Kort sagt, WiFi Italia garanterar förbindelse till alla, utan åtskillnad, oavsett om de är invånare i den kommunen, turister eller helt enkelt förbipasserande användare. Ingen skillnad, om du harapp du kan ansluta när du vill och varhelst tjänsten är tillgänglig.

Relaterade Artiklar

Back to top button