WiFi: här är sajterna som får dig att surfa gratis på internet

Navigera till gratis internet med din smartphone eller mobila enhet är det möjligt! Här är vilka sajter som kommer att avslöja HotSpots för dig Wifi kostnadsfritt närmast dig. En otroligt fördelaktig lösning för att ha en anslutning tillgänglig i alla delar av värld utan att konsumera i Giga av taxeplanen. De Gratis trådlöst nätverk det är ingen dröm, utan en verklighet inom allas räckhåll.

WOW FI av Fastweb: gratis WiFi bara ett klick bort

Låt oss genast börja med att beskriva en service tillgänglig av Fastweb för alla sina kunder. Kallas WOW FI Fastweb och låter dig surfa Wifigratis, även hemifrån.

wifi-ere-fi-internet-fri

Tillgängligt för alla som har anmält sig till enFastweb Mobile erbjudande och Hem. På den officiella WOW Fi-sidan finns en Karta från vilken det kommer att vara möjligt att identifieraHotSpot operatör närmast din plats.

Det är också möjligt att komma åt WiFi-tjänsten gratis tack vare appen MyFastweb finns både på Play Butik av Google det på App Store från Apple.

WiFi Italien: din kommun ansluter dig gratis

En annan webbplats som kan vara användbar för att kontrollera punkter tillgång att surfa på internet helt gratis är helt rätt WiFi Italien. Till den officiella sidan på webbplatsen, i avsnittet “Nätverket”, Det finns en karta som visar alla kommuner som har anslutit sig till projektet.

Nästa steg är att ladda ner appen wifi.italia.it finns både på Play Butik av Google det på App Store från Apple. När du har registrerat ditt konto kopplar själva appen dig automatiskt till HotSpots Gratis trådlöst nätverk aktiva.

En fantastisk tjänst som ger alla uppkoppling

Gratis WiFi är en riktigt bra tjänst den ger förbindelse internet överhuvudtaget. Uppenbarligen att vara offentliga nätverkvårt råd är att installera en app VPNför att skydda din identitet när du surfar.

Det finns så många, många till och med frimen med begränsningar. NordVPN det är bland de bästa och garanterar säkerhet och anonymitet, alltid. Det viktiga är att komma ihåg att hålla den aktiv på enheten.

Relaterade Artiklar

Back to top button