WhatsApp vs Telegram: låt oss se vem som vann striden med tweets

Dagen 15 maj 2021 har anlänt och har redan passerat. Ett gyllene tillfälle för konkurrerande snabbmeddelandeappar från Whatsapp. Telegram hon missade inte den här chans. Faktum är att en har spelats under de senaste dagarna krig otrolig. Ett krock vid den senaste tweeten utlöst av Telegram mot WhatsApp. En fram och tillbaka följde. Vem av de två kommer att vara ute vinnare? Låt oss ta reda på det tillsammans och se vad det var för hårda slag som de två apparna har tillfogat varandra.

WhatsApp: allt började med en väldigt söt tweet om honom

Whatsapp denna gång kan vi definiera offer för en tweet trevligt, men verkligen inte särskilt trevligt. Som du kan se från inlägget som vi föreslår nedan representerade Telegram i en historisk kronologi utvecklingen av ikonen för den berömda Windows papperskorg. Synd om det det 2021 logotypen för Whatsapp på framsidan e Facebook de bokstavligen kastar det i “soptunnan”.

där svar det lät inte vänta på sig. Luftvärnsskyddet av Facebook-grupp levererade ett helt otroligt inlägg. Ämne: Telegram möjliggör inte end-to-end-kryptering som standard i sina chattar. Uppenbarligen svarade mottagaren av anklagelsen på samma tweet som listade 3 punkter genom att posta skärmdumpen av detta roliga meddelande som han skulle ha skickat från WhatsApp-appen.

  1. “”;
  2. “”;
  3. “”.

Den stora finalen

Det var en utvecklaren att springa in WhatsApp räddning svarade på Telegram-tweet i ton tekniker. Förnekandet av den senare anklagelsen publicerade den sedan Alessandro Paluzzi som bara påpekade en sak. Google och Apple kunde aldrig logga in till användarnas chattar eftersom de inte har krypteringsnyckeln.

Kort sagt en krig mot den sista tweeten som dock i perfekt “omvändning” stil att ta sig ut vinnare det var rätt Facebook Group-appen och inte Telegram. En revansch i dessa riktigt tuffa dagar för henne. Uppenbarligen det sätt på vilket det tvingar användare att acceptera de nya villkoren på Integritet är något tveksamma. Samt tveksamt själva beslutet att begränsa vissa WhatsApp funktioner till dem som inte omedelbart har accepterat nya apppolicyer.

Relaterade Artiklar

Back to top button