Whatsapp: var säker, med den här metoden kan du återställa data från iOS till Android

Var inte rädd för att byta smartphones genom att växla mellan Android till iPhone. Åtminstone när det gäller, kommer filerna inte att gå förlorade. Men du kommer att behöva hjälp med att hjälpa dig överföring av historik och alla WhatsApp-konversationer från en enhet till en annan. Detta är en överförings- och säkerhetskopieringsprogramvara som är kompatibel med alla modeller av

Whatsapp: apparna som hjälper dig att överföra din historik

WhatsApp är nu den mest använda appen i världen, så många av oss kan ha förlorat filer när vi byter telefon. Från och med idag kan vi bekräfta att det är möjligt att överföra chatthistoriken med hjälp av Dr.fone – WhatsApp Transfer.

Hur fungerar det? Du installerar först dr.fone och väljer den från huvudmenyn. Efter det måste du använda rätt kablar för anslut Android och iOS till datorn. Senare kommer det att bli nödvändigt välj “WhatsApp” från den vänstra fältetvälj sedan “Överför WhatsApp-meddelanden”. Slutligen måste du bekräfta platserna för käll- och destinationsenheterna och klicka på “Överför”.

Därför finns det ingen risk för att förlora WhatsApp Business-data med den här metoden när du byter enhet mot en annan. Dessutom låter appen dig göra säkerhetskopiering av all LINE / Kik / Viber / WeChat chatthistorik, Inklusive personliga chattar och gruppchattar; chatthistoriken för text, röst och video; bilder och klistermärken osv. Och det slutar inte där, för innan du gör säkerhetskopian kan du se en förhandsgranskning av filerna, så att du kan välja de mest giltiga data att behålla.

Relaterade Artiklar

Back to top button