WhatsApp: var försiktig eftersom den här appen kan radera ditt konto

Ofta, jämfört med originalet, finns de applikationer som implementerar dess funktioner, kompletterar dem och gör dem mycket mer användbara. Dessa kan dock inte laddas ner från säkra och officiella källor som t.ex Play Butik från Google. Det är därför det måste göras Uppmärksamhetalternativ från Whatsapp. De lovar otroliga funktioner, men de kunde avsluta ditt konto. Låt oss ta reda på vilken app vi pratar om.

WhatsApp: Dess alternativa appar kan visa sig vara farliga

Det vet vi väl Whatsapp är bland de mest populära apparna i världen. Det verkar som om en fjärdedel av världens befolkning använder det. Allt detta trots hans begränsningar och det faktum att konkurrerande appar är mycket bättre, typ Telegram.

Det är just därför Whatsapp den erbjuder inte allt en användare kan förvänta sig av en app i den här kategorin, som många litar på alternativ gjorda för att övervinna dess gränser.

En av dessa är GB Whatsapp som, för att vara ärlig, i hög grad implementerar Facebook-grupp, samtidigt som ett enkelt gränssnitt bibehålls, intuitivt och mycket nära den ursprungliga applikationen. Men, gudar är också dolda bakom dessa möjligheter faror.

I själva verket är det sant att Play Butik Google är inte helt säkert och ibland lurar de inuti farliga apparmen det är lika sant att dess system för uppdaterad säkerhet och den recensioner tillgängliga kan avvärja det värsta. Omvänt ladda ner, som i det här fallet GB Whatsapputanför denna skyddade miljö upphäver även den minsta garanti.

Se upp för kontot som kan raderas

Utan en skugga av tvivel har vi också pratat om det mycket här på, GB Whatsapp visar sig vara en av de bättre alternativ till den mycket välkända originalappen. Det låter dig inte bara programmera ett automatiskt svar på meddelanden som kommer, utan att behöva ladda ner affärsversionen, utan du kan till och med skicka även tunga bilder på en gång samt dölja läskvitton och mycket mer.

Hur som helst, som de säger, låter det för bra för att vara sant och på ett sätt är det det. Verkligen genom att ladda ner GB Whatsapp vi utsätter oss för en risk seriöst, vad vårt konto officiell Whatsapp är raderade eller klonas. Detta beror på att de ofta bakom appar som inte tillhör den officiella butiken kan gömma sig farliga skadlig programvara som kompromissar med vårt Integritet och den säkerhet av enheten.

Relaterade Artiklar

Back to top button