WhatsApp: vad du inte skulle göra för en gratis Hermès Kelly-väska

Whatsapp ger en stor möjlighet: vad du inte skulle göra för att ha en väska Kelly av Hermès i hyllning! Om allt handlar om att behöva betala fraktkostnaderna, så är det ett fynd.

Synd att vi återigen står inför en han nackdelar vackert och gott. Ett meddelande som cirkulerar bland kontakterna på Whatsapp kapabla att lura bara stackars oerfarna människor som kanske inte vet väl värdet och sällsynthet av föremålet i fråga. jag saknar en”ensam” om det vore signerad Hermès skulle vara en present! Låt oss se detaljerna.

WhatsApp och den mystiska gåvan

Whatsapp det håller på att bli en verkligt magisk plats. När du får en meddelande man vet aldrig vad den kan innehålla och vilken överraskning den döljer. Okej bluffen på WhatsApp del kod vid 6 siffror som rapporterats av postpolisen. Ok den som stjäl din profilbild ochkonto. Men du trodde aldrig att de skulle kunna göra det en dag ge där Kelly-väska från Hermès?

Denna bluff är otroligt. En av dessa väskor, såld på en auktion i Hong Kong för 368 tusen dollarkunde aldrig ges bort genom att endast betala Fraktavgifter? För det är vad den sista lovar bluffmeddelande som sprids på WhatsApp. För att inte tala om att det idag finns en oändlig väntelista på kunder som har beställt en av dessa påsar från Hermès.

Hur bluffen går till

där han nackdelar det är väldigt enkelt. Till de fattiga eller något vilseledda olyckliga kommer en meddelande på WhatsApp som varnar honom för en super utbetalning. Det är en speciell gåva, Hermes Kelly-väskan. Men för att få det är det nödvändigt att betala minst Citat för Fraktavgifter.

Användaren som hamnar i fälla han kommer alltså att finna sig själv betala en serie av transaktioner för att täcka de olika transportkostnaderna i väntan på att fantomväskan ska komma i hans famn. Uppenbarligen finns det gudar bakom meddelandet som skickas på WhatsApp cyberkriminella som syftar till att förvärva inte bara pengarmen också jag personlig information av målpersonen.

Som alltid råder vi dig, klicka aldrig på en länk som finns i ett meddelande Whatsapp, särskilt när dess ursprung inte är känt. Även om du inte går i fällan och betalar de belopp som krävs för att få gåvan, är faran att tillhandahålla din egen personlig information till dem som utan skrupler säljer dem till företag för marknadsföring utan någon respekt för Integritet.

Relaterade Artiklar

Back to top button