WhatsApp: två absurda knep som få har använt med Android och iOS

Några WhatsApp-trick de avslöjas ovilligt av vänner och släktingar. Att använda dem innebär att få en teknisk fördel jämfört med den enkla användningen av chattar och delningsverktyg. För användare av Android- och iOS-versionerna bekräftas nya användningsmöjligheter med vilka två hemligheter som alla bör känna till för att ta full kontroll över applikationen. Här är vad de är.

Här är de två bästa knepen för WhatsApp som du bör känna till

Vi kommer åt WhatsApp varje dag i tid. Chatt, gruppmeddelanden, foton, videor, ljud och dokument. Allt på ett ställe. Kan det inte vara en fördel att ha någon form av värdeskåp för den viktigaste informationen? Det finns stjärnmärkta meddelanden men ett förbiseende är tillräckligt för att radera allt oåterkalleligt.

Det första föreslagna tricket innebär att skapa en moln WhatsApp som skapar ett personligt utrymme som alltid är tillgängligt för alla meddelanden och digitalt innehåll. För att slutföra åtgärden, skapa bara en grupp, infoga en andra kontakt och radera den, återstående administratörer och de enda aktiva användarna. På så sätt kan du spara allt önskvärt innehåll inklusive dokument. Ett bra sätt att ha en spargris med kategoriserad information. Och vi kan skapa mer än en efter dina behov.

Det andra tricket är relaterat till WhatsApp Android och möjligheten som finns att skicka högkvalitativa bilder utan att kompromissa med plattformen. Genom den externa appen kan vi välja fotot att skicka från Galleriet och spara det i PDF-format. Du kommer att bibehålla högsta kvalitet och maximal kompatibilitet med en säkert förberedd leverans för varje enhet.

Relaterade Artiklar

Back to top button