Whatsapp: tricket för de mer blyga som låter dig ändra röst i vokaler

Var och en av oss är “hemsökta” av vår egen osäkerhet: det finns människor som hatar att ta bilder, de som hatar att se varandra igen på video, eller igen, det finns de som inte tål att lyssna på sin egen röst i röstmeddelanden . Det finns två lösningar i det här fallet: du kan lära dig att älska dig själv för vad du är. Eller i det andra fallet Whatsapp kan erbjuda oss ett giltigt alternativ. Det stämmer, den mest populära meddelandeappen någonsin, låter dig göra det ändra sin röst i vokalerna genom att förbättra (eller dölja) användarens ton.

Vi förklarar bättre. Att hjälpa oss kommer inte att vara applikationen, utan hjälp av några speciella appar. Tack vare dessa kan du sedan göra skämt, roligt Whatsapp-ljud eller, som vi sa tidigare, dölja din röst (för de mest blyga och osäkra).

WhatsApp: de bästa apparna för att ändra din röst

Så vad är det app för att stödja Whatsapp? Vi rekommenderar:

: tillgänglig endast på iOS (inte att förväxla med den homonyma appen även tillgänglig på Android) och utvecklad av Arf Software Inc. Detta låter dig välja mellan olika ljudeffekter som roboten eller heliumeffekten med över 55 olika effekter. Det visar sig vara väldigt enkelt att använda.

: utmärkt för Android, och rekommenderas av många tidningar, det låter dig använda många effekter med till och med anpassade ljud, och skicka dem via de viktigaste sociala nätverken, inklusive WhatsApp.

Förresten, för att skicka en röst med en modifierad röst på WhatsApp kommer det att vara viktigt att exportera från apparna till meddelandejätten som en extern anknytning. Detta är det enda felet i tricket: för mottagaren kommer det inte att vara svårt att förstå användningen av ändringar på vokalen, med tanke på dess inte precis klassiska form.

Relaterade Artiklar

Back to top button