WhatsApp: Tricket att ta reda på om en kontakt har vårt nummer i adressboken

Whatsapp Messenger det verkar vara allt annat än en enkel övergående modefluga. Världens främsta meddelandeapplikation behåller sitt ledarskap trots den senaste tidens integritetsraser.

Miljarder användare trycker på fysiska och virtuella tangentbord som lämnar meddelanden och hanterar sina privata och professionella liv. Det skulle vara bra att veta vem som faktiskt äger vårt nummer i telefonboken. Vad gör vi? Frågar vi detta direkt? Nej, låt oss använda några lura för att gå till botten med saken. Så här gör du.

WhatsApp: ett enkelt knep för att ta reda på vem som har vårt telefonnummer sparat i adressboken

Få samtal men många meddelanden invaderar vår WhatsApp-profil varje dag. Kommunikationen har förändrats under åren genom att integrera på applikationsnivå på smartphones, surfplattor, PC och andra enheter. Det finns ingen anledning att träffas personligen, en enkel app låter dig säga mycket om en person genom att utnyttja avståndet. Och även här, som i det verkliga livet, kommer sannolikt nyfikenheten att råda.

För att ta reda på om den andra personen har sparat vår kontakt i adressboken använder vi en enkel procedur. Faktum är att det inte är säkert att utbytet av kontakter nödvändigtvis ger en besparing av numret i kontakthistoriken för vår samtalspartner. För att slutföra operationen kommer vi att använda funktionen Utsända av WhatsApp till de flesta helt okända. Det här är en funktion som vidarebefordrar samma meddelande till flera användare och sedan väntar på svar i privat chatt från den enda användaren som kontaktas.

Genom att skapa en lista med målkontakten och en annan kontakt som säkert har sparat vårt nummer kan vi reda ut mysteriet. Vi skickar alla meddelanden och när vi har vidarebefordrat klickar vi på profilen för den intresserade kontakten för att se informationen. Vi kommer då att kunna se om användaren har läst meddelandet eller om det helt enkelt har levererats. Om det inte visas för någon av posterna betyder det att det inte har lagt till oss i adressboken ännu. Men negativt fall om namnet förekommer.

Relaterade Artiklar

Back to top button