WhatsApp: tricket att använda appen på en enhet utan SIM-kort

Menlo Park-teamet var kategoriskt i förhållande till dynamiken i användningen för dess tillämpning Whatsapp. Jämfört med förslag av Telegrams kaliber tillåter den gröna appen dig faktiskt inte att använda de typiska verktygen i avsaknad av en nummer-enhetskorrespondens. Inget att göra i avsaknad av en adress som ackrediterar användaren att skapa en profil. Idag ska vi se både hur man skapar ett dubbelkonto med samma nummer och hur man använder appen utan SIM-kort.

WhatsApp: ett par knep för att komma runt kontogränserna på Facebook

A WhatsApp-konto den kan endast användas på en telefon åt gången med samma telefonnummer. Det finns ingen flykt, om inte a hemligt knep vilket gör att du enkelt kan kringgå denna gräns.

Den vi pratar om går igenom websiten.whatsapp.com, som vanligtvis används för att aktivera appen på en persondator. Att komma åt resursen från den andra telefonen tar dig till appen. Vad du behöver göra nu är att komma åt alternativen och välja “Begär skrivbordswebbplats”. Det kommer att finnas en QR-kod för att välkomna oss. Gå nu tillbaka till din första telefon och välj WhatsApp webben från Menyinställningarna med tre vertikala punkter. QR-skannern öppnas. Allt du behöver göra är att rama in koden och det är allt. Du använder WhatsApp med samma konto på flera telefoner.

Själv. istället, du tänker använda appen på en telefon utan SIM men kan ansluta till ditt hem / kontor WiFi måste du använda denna andra metod. Använd ett telefonnummer som ännu inte har kopplats till WhatsApp som till exempel kontaktuppgifter till en släkting som inte är van vid att använda sociala nätverk och nya digitala verktyg. Vid det här laget behöver du bara skaffa OTP-koden via SMS och ange den under förfrågningsfasen av plattformen. Du kommer då att kunna fortsätta använda appen med alla dina kontakter utan SIM-kort.

Relaterade Artiklar

Back to top button