Whatsapp, Telegram och Signal: hur man använder dessa appar utan ditt nummer

De flesta av meddelandeapp kräver ett telefonnummer som verifiering innan du kan börja använda dem. Men vissa människor skulle inte vilja dela med sig av sina personliga telefonnummer. Så om du behöver registrera dig utan att använda ditt riktiga nummer kan du göra det med ett virtuellt telefonnummer. Den här artikeln guidar dig i hur du använder ett virtuellt telefonnummer med Signal, WhatsApp eller Telegram.

Registrera dig på Signal, WhatsApp, Telegram med ett virtuellt telefonnummer

Om du någonsin har försökt ringa ett snyggt nummer som börjar med 1800, är ​​det faktiskt ett virtuellt nummer. Du kan också ha siffror som ser ut som riktiga siffror och fungerar via programvara eller med hjälp av en app på din telefon. Så vad du behöver göra är att skaffa en virtuellt telefonnummer.

Det finns andra alternativ, till exempel telefonnummer till Google röstSkype-telefonnumret, Twillo och många andra.

Vilka funktioner behöver du i det virtuella numret?

Bortsett från en normal kostnad, se till att vem som helst kan ringa eller sms:a på det numret. Apparna som erbjuds av det virtuella telefonnumret låter dig ringa, ta emot samtal och SMS. Så vilken plan du än tar, se till att den har båda. Detta är viktigt eftersom om meddelandet inte kommer till ditt nummer kan du välja att ta emot ett samtal för verifiering.

Ärligt talat kan det vara billigare att skaffa ett andra SIM-kort än ett virtuellt nummer. Du måste se till att ingen vet detta genom att ändra dina sekretessinställningar. Men om det är för oroande eftersom du en dag av misstag kommer att ringa ett samtal med det numret, så är ett virtuellt nummer rätt för dig, särskilt om du också kan använda det för jobbet.

Relaterade Artiklar

Back to top button