WhatsApp, Telegram och Messenger och 12 andra appar för enhetliga meddelanden

Hur många gånger har du drömt om att inte behöva att pendla mellan olika meddelandeappar för att svara på olika chattmeddelanden? Hur mycket ville du att det skulle finnas en enda virtuell plats för att gruppera dem alla, och effektivt ta bort aviseringar från varje socialt nätverk?

Idag finns den mjukvaran, och den heter Beeper.

En app som samlas bra 15 plattformar: WhatsApp, Telegram, Messenger, Instagram, iMessage, Android Messages, Twitter, Slack, Hangouts, Skype, Irc, Matrix, Discord och Signal. Överklagandet saknas WeChat Och Linje, mycket populär i Asien, men kan snart inkluderas i den redan enorma listan över appar.

Beeper, aldrig mer behöva dela mellan olika plattformar för att svara på meddelanden

Den nya appen erhålls på efterfrågan, men snart blir den det också tillgänglig för nedladdning i sammanhanget Android, Mac OS, iOS, Windows och Linux: registrera dig bara genom att ange dina data och ge ditt samtycke till alla appar du tänker ansluta till programvaran. Och det är allt: allt kommer att synkroniseras och kommer att flöda till en enda plattform.

Idén kommer från skaparen av Sten, Erik Migicovsky, som 2013 lyckades samla in pengar för att bygga en av de första smartklockorna och på bara ett år lyckades sälja väl 1 miljon stycken. På tal om lanseringen på Twitter, Migicovsky kommenterade själv att den stora fördelen som appen erbjuder “övertygar att inte gå tillbaka”.

För närvarande en kostnad på 10 dollar om året, men det är verkligen värt att skaffa det för de funktioner och bonusar som ingår. Vidare har du den enorma fördelen att övervaka alla konversationer som distribueras i de olika apparna genom att trycka på en enda ikon.

Relaterade Artiklar

Back to top button