WhatsApp: tack vare detta trick kommer du aldrig att förlora din bil igen

Vem känner inte till talesättet: “Du slutar aldrig lära känna en person”? Detsamma, tillägger vi, gäller också Whatsapp. Det finns ingen sannare maxim än denna. Faktum är att WhatsApp är en mycket rik app som verkligen kan visa sig vara det användbar vid flera tillfällen om du vet hur man utnyttjar allt det otroliga funktionalitet. Ibland krävs det också lite uppfinningsrikedom och fantasi. Som den här lurabra för förlora inte plus din egen bil.

WhatsApp: här är tricket för att hitta bilen

Hur många av er som har parkerad sin egen bil i ett köpcentrum kom han inte längre ihåg sin när han kom tillbaka placera? Jag gissar på flera, eftersom man inte alltid hinner titta på färgen på toppen och dess bokstav eller siffra parkeringsplats. Eller, besöker en stadefter att ha parkerat fordonet visste du inte hur du skulle ta dig in i det igen Gata? Tack vare Whatsapp detta problem kommer att förvandlas till ett avlägset minne.

Faktum är att tack vare funktionen av geolokaliseringkompatibel med alla smartphones, på ett ögonblick har vi möjlighet att skicka platsen till vän, fru eller vem som helst som följer med oss. På WhatsApp klicka bara på “klämma“Eller på det av”+“, Beroende på vilken enhet du har och väljer”Placera“. På detta sätt rekommenderar jag, när noggrannheten är några meter, skickar du exakt punkt där din bil står parkerad.

Om du är ensam, skapa en grupp med dig själv

Om du är van att resa ensam, eller i det ögonblicket du inte har någon med dig, kan du komma runt problemet på detta sätt. Skapa en grupp på WhatsApp där du först bara kommer att ange en av dina kontakter som du sedan exkluderar direkt efteråt.

På så sätt kommer du att ha gjort en anslagstavla för att skicka allt det finns mer användbar. I vårt fall platsen för bilen att du precis har parkerat. Kort sagt, a lura mycket användbar kapabel till förbättra ditt liv och slösa inte din tid på att bli orolig. Det finns så många användbara och funktionella knep som till och med kan komma runt begränsningar av WhatsApp.

Relaterade Artiklar

Back to top button