WhatsApp: stor rädsla för tillkännagivandet av den betalda avkastningen

Whatsapp har seglat en tid i stormigt vatten efter skandalen med den nya integritetspolicyn. Vågor av gamla användare har tagit sin tillflykt till Telegram och andra alternativa applikationer i jakten på bättre skydd för personuppgifter. Faktumet att ha mottagit meddelande för en sannolik retur a betalning det förbättrar verkligen inte situationen.

Den framträdande punkten i denna nya digitala diatribe är lyckligtvis löst med den fullfjädrade promulgeringen av en, sanktionerad av en handfull troll som syftar till att bojkotta plattformens berömmelse. Här är vad du behöver veta om det.

Kommer WhatsApp alltid att vara gratis? Så här står det till

Gratis WhatsApp det är en oupplöslig förening för ett ekosystem som idag välkomnar miljarder användare trots den senaste tidens tvister kring behandlingen av personuppgifter och de berömda bristerna jämfört med konkurrenterna. Därför finns det inga argument för att appen alltid kommer att göras i fri form. Ren medialalarmism utan någon grund.

Det berömda huset i Menlo Park, som kan identifieras av alla med Facebook, har bekräftat att betalning inte i något fall kommer att göras för användningen av applikationen. Mycket skulle kunna sägas om att vi på ett eller annat sätt betalar dyrt (se integritet) men företaget har inte förbehållit sig rätten att driva in något ur ekonomisk synpunkt.

Härav följer att den hypotetiska 0,99 euro tillkännagavs som en årlig engångsföreteelse för användningen av appen är bara en förevändning för att styva massorna inför en plattform som nyligen har förlorat mycket och som skulle ha mycket att förlora på grund av en hypotetisk återgång till prissättning på en årligen. A bluffdet finns inget mer att tillägga.

Relaterade Artiklar

Back to top button