WhatsApp: stöd för upp till 4 enheter kommer och det finns också datumet

Som meddelats flera gånger är den på väg för Whatsapp en verkligt unik egenskap. Det här är stöd för flera enheter som gör att du kan synkronisera så långt som 4 enheter på samma gång. Men nu utgångsdatum. Låt oss ta reda på detta fantastiska tillsammans Meddelanden som användare har väntat på länge och det kommer att förändra vårt sätt att använda Whatsapp.

WhatsApp meddelar när multi-enhetsfunktionalitet kommer

Enligt vissa rykten, Whatsapp kommer att inleda det nya och efterlängtade funktionalitet för flera enheter inom slutet av sommaren 2021. Det betyder att jag i så fall kommer in oktober vi kommer att ha möjlighet att synkronisera flera enheter samtidigt med samma konto.

En nyhet endast för WhatsApp, det är sant, eftersom konkurrenter gillar Telegram de har tillåtit det ett tag, men endast för denna app som är den mest utbredda och använda i världen. Goda nyheter då.

Detta skopa kommer från en gruppchatt, direkt på WhatsApp, det Mark Zuckerberg ville börja tillsammans med VD:n för appen med vänner till WABetaInfo. Vid detta tillfälle, bland de olika funktionerna i pipelinen, grundaren av Facebook meddelade att appen kommer att introducera support inom kort flera enheter.

Hur många enheter kan synkroniseras

Uppenbarligen ledde erfarenheten av WABetaInfo dem att fråga upp till hur många enheter kan vara konfigurerad med samma WhatsApp-konto. Svaret var 4 enheter. Verkligen inte dåligt.

Det intressanta är det Whatsapp kommer att tillåta synkronisering även på enheter med olika operativsystem. I princip kan samma konto användas båda på en enhet Android och samtidigt på en iOS. Även som anges i a tweeta av WABetaInfo: ““.

WhatsApp, app för Facebook-gruppkommer att starta några offentliga betaversioner så att alla användare kan uppleva den nya alternativ och returnera vinster respons till experterna. Detta kommer att göra det lättare perfekt och förbättra vissa aspekter som kan vara obekväma, värdelösa eller ofullständiga.

Relaterade Artiklar

Back to top button