WhatsApp: stalkingkampanj för dem som inte accepterar de nya villkoren

Datumet då användarna måste bestämma sig för om de ska acceptera de nya villkoren på Integritet från Whatsapp. Facebook-gruppen försäkrar dock att det inte kommer att vara ögonblicket då kontot blir oanvändbart. Men för dem som inte accepterar, innan den ödesdigra dagen “X” WhatsApp har tillhandahållit en “stalking”-kampanj. Här är vad det är.

Facebook-gruppen ger inte upp, ger fortfarande tid, men pressar allt mer aviseringar på WhatsApp

De Facebook-grupp den ger inte upp. Efter 15 maj kommer att ge kort tid till dem som fortfarande inte vill bestämma sig för att acceptera förnyade villkor senast det datumet. Företaget gör i alla fall känt att man redan är redo för alla dessa användare påminnelsekampanj på gränsen till “stalking”. WhatsApp kommer i princip att skicka meddelanden mer och mer konstant och tryckande med ett subliminalt budskap: om nu funktionerna reduceras kommer det snart inte längre att vara möjligt att använda kontot. Så här uttryckte företaget sig:

“”.

Intressant är den sista tanken som kommunicerar hur på WhatsApp, osäkra användare kommer att fortsätta att ta emot promemoria “Under veckorna som kommer”. Ironiskt nog har vi definierat denna praxis som “stalking”. Kom ihåg väldigt mycket frasen: “Kom ihåg att du måste dö” och i det här fallet blir det kontot som kommer att få ett dåligt slut.

Vad händer under “limbo”

Alla användare som är kvar i denna period av “limbo”, säger WhatsApp, kommer att ha “”. Inte bara det, i själva verket deklareras det fortfarande: “”.

I princip mellan ett påminnelsemeddelande och ett annat kommer WhatsApp-kontot bara att kunna ta emot samtal, videosamtal och svara på meddelanden. Efter några veckor, förklarar Facebook-gruppen, “”.

För mer information om vad som kommer att ändras i villkoren för WhatsApps sekretesspolicy rekommenderar vi att du läser vår senaste artikel.

Relaterade Artiklar

Back to top button