WhatsApp: spioneri är för lätt med den nya gratismetoden

Whatsapp det är ett kors och en fröjd för användarna. Det är också bekräftat för 2020 som den mest använda appen för snabbmeddelanden och innehållsdelning i världen. Det finns miljarder användare som konfronteras med funktionerna som erbjuds av Facebook varje dag. Några av dem fick reda på hur spionera på kontakter via en gratis metod som fungerar utmärkt. Låt oss ta reda på hur.

Hur man spionerar på WhatsApp-kontakter utan större problem

Priset på teknik är integritet. Gjorde lagen upptäckte bedrägeriet även för WhatsApp som tjänar den välförtjänta titeln som den mest använda appen någonsin. Under 2020 fanns det många innovationer som föreslagits av utvecklaren både på en estetisk och rent funktionell nivå. Vad som inte förändrades var törsten efter kunskap hos sina användare, nu villiga att göra vad som helst för spionera på WhatsApp på alla möjliga sätt. Det går inte att undvika.

En av metoderna som används för att spionera på kontakter är verkligen den nya tillägget WhatsTracker. Denna nya externa app låter dig få ett meddelande varje gång en kontakt kommer åt applikationen. Konfidentialitet reduceras till noll med bevis på ett spår som gör att du kan beskriva varje inkommande och utgående rörelse för specifika målanvändare.

En gratis och laglig lösning för att spåra kontakterna i din adressbok när som helst. Faran är uppenbarligen runt hörnet eftersom applikationen kan ta över vår adressbok genom att komma åt känslig information som lagras för ditt konto. Ett tveeggat svärd som de senaste veckorna även utlöst klagomål från de som ansett missbruk av behandling av personuppgifter olagligt. Har du någonsin använt det? Utrymme för kommentarer.

Relaterade Artiklar

Back to top button