WhatsApp: spara dina chattar omedelbart, ditt konto kan stängas under dessa timmar

Senast nästa datum 15 maj 2021 ödet kommer att avgöras för tusentals potentiella användare Whatsapp som riskerar att förbjudas att komma åt applikationen. Den tysta icke-acceptansen av de nya användningsvillkoren kommer att orsaka radering av profilen. Användare kommer att bli ombedda att göra ett svårt val: fortsätt att använda applikationen som ger upp sina datarättigheter eller ta dig ur Facebooks onda cirkel. Nya tidslinjer och villkor har definierats. Låt oss ta reda på vad som kan hända.

WhatsApp kan stänga ditt konto

WhatsApp har i flera veckor sagt åt sina användare att acceptera de nya kriterierna för personuppgiftspolicyn. Ett faktum som den oupphörliga utflyttningen av användare till konkurrerande stränder som Telegram har resulterat i, som under den senaste perioden har kunnat samla 100 miljoner nya abonnenter. En obehaglig situation för alla som nu identifierar sin identitet med WhatsApp-profilen i hemisfären av arbete, utbildning och i allmänhet för fjärrkonversationer.

De nya reglerna diskuterades länge och kom överens om att de är avgjort restriktiva och mer bindande än tidigare. Det giltiga tidsfönstret för beslutsfattande är 120 dagar, varefter det kommer att bli effekten av den påtvingade elimineringen av inaktiva profiler. Tydligt utformad procedur för att upprätthålla ordning och undvika överfulla spökkonton. Vilket också skapar oförmågan att återställa multimediainnehåll och meddelanden som svartsjukt bevakas i molnet som backup.

Det finns inget annat att göra än spara chattar före stängningen som föreslås av de nya WhatsApp-villkoren. Kom ihåg att konversationshistoriken (med massor av relaterat multimediainnehåll) också kan överföras till Telegram med hjälp av den bekväma funktionen som finns i appens inställningar. Vad kommer du göra? Har du redan bestämt dig?

Relaterade Artiklar

Back to top button