WhatsApp: så här överför du en chatt på Telegram

Nu den 15 maj 2021 det kommer att bli ett datum som kommer att gå in i den högteknologiska världens historia. Efter en rad uppskjutningar kom äntligen det ödesdigra ögonblicket. Men om du inte har accepterat nya förutsättningar från Whatsapp och du är orolig för hur spara ditt innehåll innan Facebook där dom portar misströsta inte. Här är en trevlig lura att ta sig runt begränsningar från Whatsapp Och överföra din egen chattTelegram. Säg adjö till den nya Integritet av appen.

Här är tricket att överföra WhatsApp-chattar till Telegram

Kanske några av er tyckte det överföra de chatt från WhatsappTelegram det skulle ha varit omöjligt. Men nej, det är inte bara det möjligmen det är också mycket mer lätt än du kanske tror. Och operationen kan utföras både på en enhet Android den där iOS. Du måste använda en chatt i taget. Varsågod alla steg för att slutföra tricket.

  1. På en Android-enhet. Efter öppna WhatsApp du måste välja chatt du vill exportera. Genom att trycka på tre prickar ett fönster öppnas uppe till höger om kontaktens namn. Genom att välja “Övrig“Kommer att visas bland de olika alternativen”exportera chatt“. Genom att trycka på detta kommando kommer det att vara möjligt att välja applikation Telegram. Akta er för skicka dem till Kontakt motsvarande. Spelet är klart.
  2. På en iOS-enhet. Efter öppna WhatsApp du måste välja chatt du vill exportera. Genom att trycka på förnamn kontaktens kort öppnas. Här är det nödvändigt glida informationen ner tills du hittar “exportera chatt“. När det här alternativet är valt kommer appen att fråga om du vill inkludera medel. När du har bestämt vad du ska göra trycker du bara på “Dela med sig”Och välj sedan appen Telegram och den Kontakt korrekt. Spelet är klart och all WhatsApp-chatt kommer att överföras till Telegram.

Kort sagt, ett väldigt enkelt knep som tillåter var och en användare att återställa chatt av hennes kontakter och migrera dem helt upp Telegram. På så sätt blir det inte nödvändigt att acceptera de nya sekretessvillkor från Whatsapp bara av rädsla för att förlora innehåll som delas med vänner, kollegor eller viktiga kontakter.

Relaterade Artiklar

Back to top button