WhatsApp: så här gör du dig själv osynlig med den nya funktionen

Ibland är det små funktioner som saknas i den dagliga användningen av Whatsapp, men det har en enorm inverkan på ditt liv. Statusen “senast online” är bara en av dessa funktioner som snart kommer att få en viktig nyhet. Snart kommer du att kunna göra dig själv osynlig till utvalda personer och de kommer inte ens att märka det.

WhatsApp ger dig möjligheten att se när en kontakt senast var online. Detta kan bli ett problem i vissa situationerdet är därför du kan välja om alla på WhatsApp kan ta emot denna information eller bara dina kontakter.

WhatsApp: den nya funktionen är ännu inte aktiv

Ofta räcker inte ens detta, för ibland vill man inte att en viss kontakt ska få denna information. Så du måste inaktivera denna information helt men funktionaliteten kommer snart att ändras. WABetaInfos WhatsApp-insiders har upptäckt i båda testversionerna av WhatsApp för Android Och iOS att ett ytterligare alternativ snart kommer att finnas tillgängligt.

Så du kan inte bara välja mellan “Alla”, “Mina kontakter” och “Inga”, utan också “Mina kontakter utom…”. där ny funktion WhatsApp är för närvarande fortfarande under utveckling och ännu inte tillgänglig i offentligt tillgängliga versioner av budbäraren. Dessutom vet inte insiders exakt var WhatsApp är med utveckling och när funktionen kommer att släppas.

Nyligen är Zuckerbergs plattformar varit otillgänglig i flera timmar med användare som inte kunde använda WhatsApp, Facebook och Instagram-tjänster. Saker och ting verkar ha återgått till det normala och det finns inga särskilda nedgångar i daglig användning. Efter nedgången presenterade Instagram också Instagram Video.

Relaterade Artiklar

Back to top button