WhatsApp: ringer din smartphone kontinuerligt? Så här tar du bort aviseringar

Under loppet av vårt liv byter vi kontakter med en myriad av människor (vissa fler och andra färre, naturligtvis), därför kommer meddelandena som kommer till smartphonen att vara mer eller mindre direkt proportionella mot antalet träffade individer. Kort sagt, summerar denna frasvändning, kommer en serie kontinuerligt till vår enhet outhärdliga meddelanden som ofta får oss att vilja ta bort appar som Whatsapp. Det finns en lösning till vad? Såklart ja!

Whatsapp: den perfekta lösningen för dem som inte tål aviseringar

Låt dig inte skrämmas av den enorma mängden dagliga meddelanden, det kan de vara raderade i några enkla steg. Vill du ta reda på hur man gör? Läs vidare!

Först måste du gå in i appen och gå till inställningarhär kommer kategorin “Aviseringar”Där du kan ändra ljud för att ta emot och skicka meddelanden, standardringsignal, vibration, popup-aviseringar och lampan som tänds för var och en av dem. Naturligtvis finns det även underkategorier som grupper och WhatsApp-samtaloch det är dit vi går för att agera.

Alternativt går det att ingripa på allmänna telefoninställningar ska “Appar och aviseringar“Klicka sedan på den gröna WhatsApp-ikonen och inaktivera dem. Detta kan dock bara göras med. Genom att alltid stanna kvar i den delen av inställningarna kan du också återkalla behörigheter och inaktivera användningen av mobildata i bakgrunden, inklusive åtkomst till kamera och mikrofon och filer.

Tricket är enkelt. Du kommer att se att genom att följa dessa små knep kommer du inte längre att stressa dig själv med de många störande meddelanden som kommer från Whatsapp.

Relaterade Artiklar

Back to top button