WhatsApp: revolution av röstmeddelanden, uppdatera nu för att ta reda på vad som är nytt

Whatsapp har släppt en ny uppdatering på betakanalen med en intressant funktion. Alternativet för öka uppspelningshastigheten är nu tillgänglig för beta-användare. Den uppdaterade funktionen har identifierats och registrerats av flera användare och bekräftats av tredje part.

För att aktivera variabel uppspelning, tryck på etiketten “1.0x” bredvid en aktiv röstmeddelandefält. Uppspelningshastigheter är tillgängliga 1,0x, 1,5x och 2,0x. I framtiden förväntar vi oss att utvecklingsteamet tillåter oss att anpassa uppspelningshastigheten. Dessutom finns det för närvarande inget alternativ för sakta ner uppspelningenvilket vissa personer med hörsvårigheter skulle uppskatta.

WhatsApp: den nya uppdateringen är tillgänglig för Android och iOS

Funktionen för variabel uppspelningshastighet verkar endast vara tillgänglig för vissa användare. Det var synligt för åtminstone vissa människor för över en månad sedan, så det verkar vara en mycket långsam gradvis utgivning. Detta indikerar en förändring på serversidan, så bli inte förvånad om du inte ser alternativet omedelbart. Förhoppningen är att en stabil global release ska komma inom kort.

Andra ändringar i den senaste betan inkluderar förhandsvisningar av bilder och videor större och alternativet popup-meddelanden tillgängligt för alla användare i gruppchattar som standard. Enligt en ny ändringslogg publicerad av WABetaInfo, aktiverades uppspelningshastighetskontrollerna kort i betaversionen via switchar på serversidan och inaktiverades sedan.

Även om det är officiellt tillgänglig, kan vissa användare behöva vänta lite längre för att få funktionen. Det verkar också som att uppdateringen är tillgänglig för båda användare Android än för användare iOS. Vi hoppas att alternativet kommer att vara tillgängligt för alla under de närmaste dagarna.

Relaterade Artiklar

Back to top button